Bilutleie
Ostrava
Kollaps
Tsjekkia // Ostrava
Endre personlige detaljer

Leiebil Ostrava: Sixt Bilutleie online

Ostrava er en av Tsjekkias største byer og ligger helt øst i landet, tett opp mot den polske grensen. I denne byen foregår det mange kulturarrangementer og festivaler, og for de sportsinteresserte er Ostrava spesielt interessant, ettersom byen nylig ble regnet som Europas sportshovedstad. Ostrava var lenge en travel industriby, men er blitt transformert til en svært vakker by hvor det nå står museer der det en gang var kullgruver. Med leiebil i Ostrava kan du bli lommekjent med byens veinett, og kategoriene du kan velge blant hos Sixt er økonomibiler, familiebiler, minibusser med ekstra mange seter eller en av våre luksusmodeller hvis du vil unne deg noe ekstra. Velkommen til Sixt bilutleie i Ostrava!

 
 • Ostrava Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Mosnov 401
  742 51 Mosnov

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Ostrava-Svinov Sentr.banest.

  Sixt Bilutleie
  Peterkova 1
  721 00 Ostrava

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Ostrava?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Ostrava og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Ta så mange rundturer du vil i Ostrava sentrum med ubegrenset kjørelengde som kommer med samtlige modeller, og Sixt gir alle sine kunder tryggheten av å kjøre i en godt forsikret bil. På våre oversiktlige nettsider kan du skaffe deg andre nyttige tilleggsgoder som GPS, som alltid å anbefale i en storby. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Ostrava

Kjør rundt i sentrum for å få oversikt over hva Ostrava kan by på. Da vil du også få øye på koselige fortauskaféer og fristende restauranter. Besøk Ostrava slott som ble bygget på 1200-tallet, og ta familien med til Miniuni, en park der du kan finne miniatyrer av flere internasjonale landemerker, alle i samme målestokk. Byens dyrehage er en selvfølge å besøke, der barn i alle aldersgrupper kan more seg. La Sixt bilutleie i Ostrava være ditt førsteinntrykk av byen og Tsjekkia.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service