Bilutleie på Ostrava-Svinov Sentr.banest.

 

Mest populære i Ostrava-Svinov Sentr.banest.

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Ostrava-Svinov Sentr.banest. som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Ostrava-Svinov Sentr.banest.-stasjon

Adresse

Peterkova 1, 721 00 Ostrava, Tsjekkia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 17:00

Våre tjenester ved Ostrava-Svinov Sentr.banest.

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt bilutleie på Ostrava-Svinov sentralbanestasjon vil skaffe deg et rimelig og sikkert kjøretøy som du kan oppleve det østlige Tsjekkia med. Dersom du lander på Ostrava flyplass, går det raskt med tog til sentralbanestasjonen, og skranken vår er lett å finne like ved inngangen til terminalbygget. Det er holdeplass for trikk bare en rask spasertur unna, eller du kan ta taxi fra bysentrum. Ostrava er Tsjekkias tredje største by og er kjent for sine mange kulturelle fasiliteter og stilfulle arkitektur. Med leiebil står du fritt til å utforske dette tsjekkiske industridistriktet, eller ta dagsturer over grensen til Polen med populære byer som Katowice og Kraków innen rekkevidde. Sixt bilutleie på Ostrava-Svinov sentralbanestasjon har alt du trenger for et problemfritt leiebilopphold.
Hvordan skaffe leiebil på Ostrava-Svinov sentralbanestasjon?

Hvordan skaffe leiebil på Ostrava-Svinov sentralbanestasjon?

Våre leiebiler fra Ostrava-Svinov sentralbanestasjon passer for alle anledninger og enhver smak. Velg blant praktiske og gunstige sedaner eller stasjonsvogner, eller kanskje ønsker du å prøve en av våre biler i premiumklassen for en ekstravagant opplevelse. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Med fri kjørelengde kan du foreta langturer til for eksempel Tsjekkias hovedstad eller Slovakia i sør, og med air condition inkludert er du sikret behagelige kupétemperatur. Vi spanderer også tredjepartsforsikring og flere gebyrer på alle våre kunder, og andre nyttige oppgraderinger som navigasjonssystem og ekstra sjåfør kan enkelt bestilles samtidig som du reserverer din leiebil. Sixt bilutleie på Ostrava-Svinov sentralbanestasjon ser frem til ditt oppmøte.
Show more

Greit å vite når du leier på Ostrava-Svinov Sentr.banest.

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Ostrava-Svinov Sentr.banest.?
For å leie en bil med SIXT ved Ostrava-Svinov Sentr.banest. må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ostrava-Svinov Sentr.banest..
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Ostrava-Svinov Sentr.banest.?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 16 anmeldelser
Etter returen
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Veien til Sixt
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

BMW M440ix cabrio
BMW M440ix cabrio

Vanlige spørsmål om leie på Ostrava-Svinov Sentr.banest.

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Ostrava-Svinov Sentr.banest.?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Ostrava-Svinov Sentr.banest.?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Ostrava-Svinov Sentr.banest.

Vis mer