Bilutleie på Ostrava Flyplass

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Ostrava Flyplass-stasjon

Adresse

Mosnov 401, 742 51 Mosnov, Tsjekkia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:30

Våre tjenester ved Ostrava Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Like ved grensen til Polen, i det østlige Tsjekkia, finner du landets tredje største by, Ostrava. Fra Sixt sitt store utvalg av leiebiler fra Ostrava flyplass kan du velge mellom bilkategorier som passer for omtrent alle reisesituasjoner, som familiebiler til allmenn bruk, robuste 4x4 for all slags terreng eller varebiler dersom du har mye bagasje. Takket være ubegrenset kjørelengde som fås med samtlige modeller kan du se så mye du selv ønsker av Tsjekkia og det sørlige Polen, og mange forsikringer og gebyrer er allerede forhåndsbetalte. Du kan også utstyre kjøretøyet med tilleggstjenester som navigasjonssystem og barnesete til den lille. Sixt bilutleie på Ostrava flyplass har lang erfaring i bransjen og etterstreber en god leiebilopplevelse for alle våre kunder.
Hvordan leie bil på Ostrava flyplass (OSR)?

Hvordan leie bil på Ostrava flyplass (OSR)?

Flyplassen i Ostrava har det lokale navnet Ostrava Leoš Janáč ek lufthavn og ligger plassert omtrent 20 kilometer fra bykjerne. Du vil dermed raskt kunne komme frem til din destinasjon med leiebil fra Ostrava flyplass, og grunnet terminalens størrelse er det svært lett å orientere seg. Etter avtale kan du også levere bilen tilbake når det enn måtte passe deg. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
På grensen mellom Tsjekkia og Polen Som alle byer i Tsjekkia er Ostrava full av eleganse og har en atmosfære som sender deg langt tilbake i tid. Med leiebil fra Ostrava flyplass blir det enkelt å nå over alle severdighetene, og du kan selv velge tidsskjema helt etter eget forgodtbefinnende. Ostrava byr på mye kulturliv, og byens dukketeater er vel verdt et besøk. Ta turen til Masaryk torg og se de flotte bygårdene og den store åpne plassen der byens innbyggere ofte møtes. Ostrava har landets nest største dyrehage, så det mangler ikke på opplevelser her i det østlige Tsjekkia.
Show more
Greit å vite når du leier på Ostrava Flyplass
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ostrava Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Ostrava Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Ostrava Flyplass?
Bestill en langtidsleie ved Ostrava Flyplass ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 1 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Ostrava Flyplass

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Ostrava Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Ostrava Flyplass

Vis mer