Bilutleie på Zürich

 

Mest populære i Zürich

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Zürich som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Zürich-stasjon

Adresse

Pfingstweidstr. 3, 8005 Zürich, Sveits
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 18:00
Lør
07:00 - 12:00

Våre tjenester ved Zürich

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Zürich er den største byen i Sveits og landets viktigste kommersielle senter. Enten du besøker byen i forretningsøyemed eller som ferierende, vil Sixt kunne hjelpe deg med en leiebil fra Zürich sentrum som lar deg oppleve byen fra sin beste side. La deg begeistre av dens vakre beliggenhet der elven Limmat møter Zürichsjøen, og ta inn over deg atmosfæren i denne multikulturelle byen som regnes for å være en av verdens beste å bo i. Her kan du fort bruke en formue på shopping i luksusbutikkene, men det finnes også rimeligere alternativer på kjøpesentrene. Bare 10 kilometer nord for byen ligger Zürich flyplass hvor du finner en direkte toglinje til Zürich Hardbrücke stasjon som ligger like ved vår filial.
Hvordan skaffe leiebil i Zürich?

Hvordan skaffe leiebil i Zürich?

På Sixt sin stasjon i Zürich tilbyr vi et variert antall kjøretøy som passer enten du reiser alene eller i en større gruppe. Velg blant familiebiler og økonomibiler, 4x4 dersom du vil opp i fjellene, minibusser, sportsbiler eller prøv en luksusmodell som for eksempel den strømlinjeformede BMW i8 eller den topp moderne SUV-en BMW X6. Vi garanterer at du får din foretrukne kategori, men en eksakt modell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst. Med minimum 300 kilometer kjørelengde inkludert i leiebilavtalen kan du bli kjent med hele gatenettet i Zürich, og tredjepartsforsikring er også en selvfølge. Velg deg gjerne tilleggsgoder som barnesete og ekstra sjåfør dersom det skulle behøves, og våre ansatte vil uten å nøle dele nyttige reisetips med deg. Sixt bilutleie på Zürich stasjon lar deg oppleve det beste av Sveits.
Ta en virtuell rundgang på stasjonen
Show more

Greit å vite når du leier på Zürich

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Zürich?
For å leie en bil med SIXT ved Zürich må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Zürich.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Zürich?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 1214 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,5)
På Sixt-stasjonen
(4,5)
Veien til Sixt
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

Renault Mégane Grandtour Aut.
Renault Mégane Grandtour Aut.
Range Rover Sport SE
Range Rover Sport SE
Mercedes-Benz V Klasse
Mercedes-Benz V Klasse
MINI Cooper S
MINI Cooper S
MB A-Klasse
MB A-Klasse
BMW X5
BMW X5
BMW 520d Aut.
BMW 520d Aut.
BMW X1 xDrive25e
BMW X1 xDrive25e

Vanlige spørsmål om leie på Zürich

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Zürich?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Zürich?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?