Bilutleie i Zürich

 

Mest populære i Zürich

*Prisene ble beregnet den 06.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Zurich Flyplass (Kloten) som starter den 13.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Zürich

Hvordan skaffe leiebil i Zürich?

Hvordan skaffe leiebil i Zürich?

Zürich er et av verdens fremste finanssentre og en av de byene i verden med høyest levestandard. Over 1,3 millioner mennesker bor i hele metropolområdet, og du vil fort finne deg travelt opptatt med å se alt som er verdt å oppleve. Derfor er leiebil i Zürich helt uunnværlig, ettersom avstandene kan bli betraktelige. Sixt står på for å gi deg et bekvemt kjøretøy, slik at ditt opphold i Zürich kan bli stressfritt og fullt av opplevelser. Kategoriene du kan velge blant, er økonomibiler, familiebiler, varebiler eller luksusbiler dersom bare det beste er godt nok. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Zürich og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du vil bli lommekjent med byens veinett, ettersom du får fri kjørelengde med nesten alle våre modeller, samt air condition slik at du kan ha behagelig temperatur i kupeen. Du har alltid mulighet for å velge en ekstra sjåfør som er lokalkjent i storbyen, eller GPS slik at du finner raskt fram på egen hånd. Du kan levere bilen tilbake når det passer deg, og med smarttelefon kan du velge deg modell ved utlevering.
Hva du kan oppleve med leiebil i Zürich

Hva du kan oppleve med leiebil i Zürich

Bli kjent i bysentrum ved å ta deg en rekognoseringstur. Da vil du også finne flere spennende spisesteder og shoppingsentre som vil oppholde deg lenge. Flere flotte broer krysser elven Limmat, som renner gjennom byen, og broene kan du oppleve på nært hold med leiebil. Kjør til Paradeplatz, et av byens mest kjente torg, der du vil se yrende folkeliv. Her finnes mange praktfulle kirker, og om sommeren arrangeres den enorme Street Parade, der nesten en million mennesker deltar hvert år. Sixt bilutleie i Zürich er klar til å yte deg førsteklasses service.
Show more

Greit å vite når du leier i Zürich

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Zürich?
For å leie en bil med SIXT ved Zürich må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Zürich.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Zürich?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Zürich. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 8007 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Zürich

Hva trenger jeg for å leie en bil i Zürich?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Zürich?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Zürich?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?