Bilutleie på Zug

 

Mest populære i Zug

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Zug som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Zug-stasjon

Adresse

Zuger Strasse 77, 6340 Baar, Sveits
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 18:00
Lør
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Zug

SIXT rent a car

SIXT rent a car

En halvtimes kjøring sør for Zürich ligger byen Zug i den sveitsiske delstaten med samme navn. Med leiebil fra Zug kan du enkelt utforske det varierte landskapet i denne regionen. Like nord for Zug by ligger Baar, en sjarmerende småby med en helt annen atmosfære enn storbylivet i Zürich og Genéve, og landskapet er preget av innsjøer, fjell og elver. Du kan lett ankomme Sixt sin stasjon i Zug med tog fra Zürich som stopper noen hundre meter fra vår filial på Baar Lindenpark stasjon, og flere busstasjoner ligger like i nærheten. Baar er et godt utgangspunkt for en rundtur langs den vakre Zugsjøen med flere landsbyer langs vannkanten, og en dagstur til Zürich, en av verdens rikeste byer, burde definitivt inkluderes i dine reiseplaner.
Hvordan skaffe leiebil i Zug?

Hvordan skaffe leiebil i Zug?

Sixt dekker så og si alle reisebehov ved å ha en variert og moderne bilpark. Velg blant kjøretøy i kategorier som familiebiler, økonomibiler, 4x4 som passer godt til dette alpelandet eller luksusbiler for å skjemme deg selv bort. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Fri kjørelengde kommer med de fleste av våre modeller og lar deg se det meste av Sveits uten å tenke på tilbakelagte kilometer, og air condition vil fort bli uunnværlig i dette lunefulle klimaet. Bruk våre oversiktlige nettsider for å bestille nødvendige oppgraderinger som ekstra sjåfør og barnesete før ankomst. Sixt bilutleie på Zug stasjon lar deg nyte full mobilitet i Sveits.
Show more

Greit å vite når du leier på Zug

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Zug?
For å leie en bil med SIXT ved Zug må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Zug.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Zug?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 281 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Veien til Sixt
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Renault Mégane Grandtour Aut.
Renault Mégane Grandtour Aut.
MINI Cooper S
MINI Cooper S
BMW X5
BMW X5
Mercedes-Benz V Klasse
Mercedes-Benz V Klasse
BMW 520d Aut.
BMW 520d Aut.
BMW X1 xDrive25e
BMW X1 xDrive25e
Range Rover Sport SE
Range Rover Sport SE
MB A-Klasse
MB A-Klasse

Vanlige spørsmål om leie på Zug

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Zug?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Zug?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?