Bilutleie på Koper

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Koper-stasjon

Adresse

Pristaniska 21, 6000 Koper, Slovenia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 15:00
Lør
08:00 - 13:00

Våre tjenester ved Koper

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Befinner du deg langs Slovenias korte kyststripe mot Triestebukten i Adriaterhavet, kan det være praktisk å hente sin leiebil i Koper by fra Sixt. Her kan du velge mellom kjøretøy til omtrent alle tenkelige anledninger og til konkurransedyktige priser. Koper er en svært tettpakket liten by på grensen mellom Slovenia og Italia, og ligger like ved hovedveien som sikrer rask transport videre langs kysten eller innover i landet. Ta turen til havneområdet i Koper og se alle båtene som ligger fortøyd eller er på vei til å legge til eller dra videre. Byen er en av de viktigste stoppestedene for cruisebåter i Middelhavet.
Hvordan skaffe leiebil på Koper stasjon?

Hvordan skaffe leiebil på Koper stasjon?

Våre oversiktlige nettsider og erfarne team gjør det til en enkel sak å bestille leiebil i Koper, enten over nett eller via telefon. Velg blant praktiske familiebiler, økonomibiler til lave priser, minibusser så alle er sikret seteplass, robuste 4x4 for all slags terreng, varebiler dersom du har mye å frakte eller luksusmodeller så du kan kjøre rundt med stil i Slovenia. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du får nytte av Sixt sine tilleggstjenester uansett sesong, ettersom vinterdekk er et selvskrevet gode i vintermånedene og air condition gir deg behagelig kupéklima året rundt. Nyttige oppgraderinger som internett i bilen så du alltid er online eller ekstra sjåfør som kan la deg slappe av når du legger ut på langtur, kan skaffes for et mindre ekstrabeløp. Prøv Sixt bilutleie i Koper for en god leiebilopplevelse.
Show more
Greit å vite når du leier på Koper
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Koper?
For å leie en bil med SIXT ved Koper må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Koper.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Koper?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 55 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
Kjøretøyet
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Koper

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Koper?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Koper?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?