Bilutleie på Porec/Hotel Porec

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Porec/Hotel Porec

*Prisene ble beregnet den 01.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Porec/Hotel Porec som starter den 08.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Porec/Hotel Porec-stasjon

Adresse

Rade Koncara 1, 52440 Porec, Kroatia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 20:00
Helligdager
08:00 - 20:00

Våre tjenester ved Porec/Hotel Porec

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med en leiebil fra Poreč Hotel på Kroatias vestkyst kan du oppleve vakre strender, shopping og båtliv, men det er likevel St. Euphrasius basilikaen, som står på FNs verdensarvliste, som stjeler oppmerksomheten i bybildet. Basilikaen er blant verdens fineste eksempler på bysantinsk kunst og besøkes i høysesongen av tusenvis turister. Fra Sixt sin stasjon for bilutleie på Poreč Hotel har du enkel tilgang til bysentrum som ligger på en halvøy som strekker seg cirka 400 meter ut i havet og byr på en rekke severdigheter og vakre bygninger. Poreč Hotel ligger fint til like ved havnen med et kjøpesenter vegg i vegg, mens bussholdeplass er kun et steinkast unna. Det ligger flere flotte landsbyer langs Kroatias kyst som innbyr til badeliv, så kontakt oss i dag for et godt og uforpliktende tilbud på leiebil!
Hvordan skaffe leiebil på Poreč Hotel? Gled deg over å kunne velge en leiebil til ferieturen fra Sixt sin topp moderne bilpark der ingen av modellene er eldre enn et halvt år gamle. I tillegg kan vi skilte med noen av markedet beste priser. Velg blant brukervennlige og gunstige sedaner og stasjonsvogner eller en minibuss hvis du har bruk for ekstra seteplass. Skulle det friste med "det lille ekstra", har vi også biler tilgjengelige i vår såkalte luksusklasse. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi gir kundene våre full reisefrihet ved å ha døgnåpent for både inn- og utlevering, og ekstragoder som tredjepartforsikring og fri kjørelengde er garantert uansett kategori. GPS er en praktisk oppgradering for å forenkle navigasjonen, og internett i bilen vil hele familien få glede av.
Show more
Greit å vite når du leier på Porec/Hotel Porec
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Porec/Hotel Porec?
For å leie en bil med SIXT ved Porec/Hotel Porec må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Porec/Hotel Porec.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Porec/Hotel Porec?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,6
Basert på 112 anmeldelser
Etter returen
(5,0)
Kjøretøyet
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Vanlige spørsmål om leie på Porec/Hotel Porec
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Porec/Hotel Porec?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Porec/Hotel Porec?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Porec/Hotel Porec

Vis mer