Bilutleie
Maribor Flyplass
Kollaps
Slovenia // Maribor // Maribor Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Maribor Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Letaliska Cesta 10
  2312 Orehova Vas SI +386-40135000
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: MBX
Åpningstider
Ma. - Fr.08:00 - 16:00
 
 

Sixt bilutleie på Maribor flyplass gjør det enkelt og rimelig å skaffe seg leiebil i Slovenias nest største by. Bestem din egen timeplan og velg selv din foretrukne reiserute med et eget kjøretøy til disposisjon. Kategoriene du får hos Sixt på flyplassen er brukervennlige familiebiler, økonomibiler til priser som er vanskelige å matche, robuste 4x4 for kupert terreng eller minibusser med ekstra god plass. Ubegrenset kjørelengde kommer inkludert uansett valgt kategori og gir deg full reisefrihet, og lokasjonstillegg samt flere forsikringer er flere av ekstragodene du får når du velger leiebil fra Sixt på Maribor flyplass. Vi tilbyr dessuten andre nyttige tilleggstjenester som navigasjonssystem slik at du slipper stressende kartlesing, og internett for at passasjerene kan bli underholdt underveis.

Hvordan leie bil på Maribor flyplass?

Maribor flyplass (MBX) kalles også for Maribor Edvard Rusjan lufthavn og befinner seg kun 15 minutters kjøring unna Maribor by. Sixt sin skranke for bilutleie er plassert strategisk til inne på flyplassområdet hvor du vil bli varmt mottatt og få besvart alle eventuelle spørsmål. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Hvis du bestemmer deg spontant for å leie bil, kan vi plukke ut den mest passende kategorien for deg, eller forhåndsbestill og ha et skreddersydd kjøretøy klart for deg ved ankomst.

Opplev Slovenias majestetiske alpelandskap

Med leiebil fra Maribor flyplass kan du kjøre langs Dravas elvebredd og utforske Slovenias vakre natur og byggverk. I Maribor City Park kan du besøke byens akvarium og her finner du også en promenade som fører deg til et nydelig område med en allsidig flora og fauna. I denne delen av Slovenia, har du god tilgang til de slovenske Alpene som byr på spektakulære bilturer i sommer- så vel som vinterhalvåret. Sixt bilutleie på Maribor flyplass ønsker deg et komfortabelt opphold!

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.08:00 - 16:00

Kontakt

Sixtstasjon Maribor Flyplass MBX Letaliska Cesta 10 2312 Orehova Vas 46.478089, 15.681866 +386-40135000

Sixtstasjon Maribor Flyplass MBX

Letaliska Cesta 10
2312 Orehova Vas
 
Telefon +386-40135000

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service