Bilutleie på Ljubljana Togstasjon

 

Mest populære i Ljubljana Togstasjon

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Ljubljana Togstasjon som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Ljubljana Togstasjon-stasjon

Adresse

Trg osvobodilne fronte 6, 1000 Ljubljana, Slovenia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 20:00
Helligdager
08:00 - 20:00

Våre tjenester ved Ljubljana Togstasjon

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Skal du komme deg rundt i Slovenias hjerte på enklest mulig måte, bør du vurdere å hente din leiebil fra Sixt på Ljubljana bussterminal. Vårt vennlige team ser frem til å yte deg førsteklasses service, og eventuelt gi deg tips om hva som er verdt å besøke i denne regionen. Like vest for Sixt sin filial for bilutleie på Lubljana bussterminal finner du et enormt grøntområde der du kan nyte ro fra storbyen. Tar du turen sydover til Ljubljana slott kan du beundre den vakre utsikten over byen, og bysentrum er kjent for sin italienske preg. Om sommeren yrer det av liv i gatene med en rekke musikkarrangementer og konserter i gamlebyen og på borgen, og Slovenias hovedstad er spesielt populær blant de litt yngre besøkende.
Hvordan skaffe leiebil på Ljubljana bussterminal?

Hvordan skaffe leiebil på Ljubljana bussterminal?

Sixt sine leiebiler på Ljubljana bussterminal kan deles inn i kategorier som passer for alle typer reisende. Velg blant sedan og stasjonsvogn for et rimelig alternativ, 4x4 som passer fint til Slovenias landskap, minibusser som får plass til hele reisefølge eller unn deg selv en luksusmodell fra vår premiumklasse. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi tilbyr innlevering av leiebilen også utenom kontorets offisielle åpningstider, og flere nyttige ekstragoder er alltid inkludert i leiebilavtalen. Velg deg gjerne oppgraderinger som ekstra sjåfør og internett i bilen, så er du alltid opplagt og tilgjengelig. Sixt bilutleie på Ljubljana busstasjon ønsker deg velkommen til Slovenia.
Show more

Greit å vite når du leier på Ljubljana Togstasjon

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Ljubljana Togstasjon?
For å leie en bil med SIXT ved Ljubljana Togstasjon må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ljubljana Togstasjon.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Ljubljana Togstasjon?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 558 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Veien til Sixt
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Ljubljana Togstasjon

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Ljubljana Togstasjon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Ljubljana Togstasjon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Ljubljana Togstasjon

Vis mer