Bilutleie på Seychelles Flyplass

 

Mest populære i Seychelles Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Seychelles Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Seychelles Flyplass-stasjon

Adresse

International Airport, . Mahe, Seychellene
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
06:00 - 00:00

Våre tjenester ved Seychelles Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Har du lyst til å oppleve noe av det nærmeste du kommer paradis på jord, har du kommet til det rette stedet. Enten du er her for en romantisk ferie med din kjære eller vil la hele familien oppleve herligheten, har vi hos Sixt leiebiler som passer dine behov. Kategoriene du kan velge blant er økonomibiler til lave priser eller romslig SUV med tøft utseende. Den største av øyene i øystaten Seychellene, Mahé, ligger foran deg med fri kjørelengde inkludert, og air condition blir en befrielse når du setter deg inn i en opphetet bil. Tilleggstjenester som ekstra sjåfør og barnesete kan enkelt skaffes når du bestiller leiebil fra Seychellene flyplass.
Hvordan leie bil på Seychellene flyplass?

Hvordan leie bil på Seychellene flyplass?

Flyplassen på Seychellene (SEZ) ligger på den sentrale vestkysten av Mahé, hvor innflygningen over Indiahavet vil gi deg en og pekepinn på hva som venter deg her i dette ferieparadiset. Du vil lett finne frem til Sixt sin skranke på Seychellene flyplass, grunnet lufthavnens størrelse. Om du gir beskjed på forhånd, sørger vi også for at du både kan hente og levere leiebilen utenom kontorets offisielle åpningstider ved behov. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Et tropisk paradis i Indiahavet

Et tropisk paradis i Indiahavet

Det tar omtrent 15 minutter å kjøre med leiebil fra Seychellene flyplass til hovedstaden Victoria, men du vil sannsynligvis være mer opptatt av å betrakte den idylliske kyststrekningen enn å tenke på tiden. Denne øystaten like øst for det afrikanske fastlandet, er et paradis på jord, med landskap som tatt ut fra et postkort. Her er kritthvite strender med palmetrær og solsenger, og du kan nyte en iskald drink mens du døser under parasollen. Med et eget kjøretøy, har du også friheten til å selv bestemme når du vil dra videre til neste strand eller tilbake til hotellet på ettermiddagen. Sixt bilutleie på Seychellene flyplass ønsker velkommen til paradis!
Show more

Greit å vite når du leier på Seychelles Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Seychelles Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Seychelles Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Seychelles Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Seychelles Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Seychelles Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Seychelles Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Seychelles Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?