Bilutleie på Seychelles Mahe/Beau Vallon

 

Mest populære i Seychelles Mahe/Beau Vallon

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Seychelles Mahe/Beau Vallon som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Seychelles Mahe/Beau Vallon-stasjon

Adresse

St Louis Road/Macouti House, 62555 Beau Vallon, Mahe, Seychellene
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:30 - 18:00
Helligdager
09:00 - 18:00

Våre tjenester ved Seychelles Mahe/Beau Vallon

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Seychelles Mahe Beau Vallon stasjon! Seychellene ligger tett opp mot ekvator og har dermed gode og varme badetemperaturer året rundt, og når du har ditt eget kjøretøy, kan du lett finne den strandlinjen som passer best for deg. Filialen vår ligger praktisk plassert inne i Seychellenes hovedstad Victoria, og siden Mahe er den største øya, er det mye å oppleve her. Like mot sør ligger en vakker botanisk hage med fauna du knapt har sett maken til før, og langs kysten vil du se mange luksuriøse hotellstrøk og restauranter. Det ligger bussholdeplass bare et steinkast fra stasjonen til Sixt, og dermed er det ikke langt fra offentlig til personlig transport. Når du leier bil på Seychelles Mahe Beau Vallon stasjon, kan du se det beste av dette øyparadiset med eget kjøretøy.
Praktisk og lett å leie bil på Seychelles Mahe Beau Vallon stasjon

Praktisk og lett å leie bil på Seychelles Mahe Beau Vallon stasjon

Dersom du forhåndsbestiller, kan du bare plukke opp kjøretøyet ditt på avtalt sted, og ønsket bilkategori med eventuelt ekstrautstyr vil være klart til bruk med det samme. Kategoriene du kan velge blant her, er bensingjerrige kompaktbiler, familiebiler for deg som trenger litt mer plass, eller 4x4 som passer ypperlig for utforskingsturer på Mahe. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Det er selvsagt ubegrenset kjørelengde med på kjøpet, og air condition gjør at du slipper å sitte lenge i et glovarmt kjøretøy. Prøv også våre tilleggstjenester som ekstra førertillatelse og barnesete til minstemann slik at alle får sitte godt. Når du leier bil på Seychelles Mahe Beau Vallon stasjon, har du hele øyriket for dine føtter.
Show more

Greit å vite når du leier på Seychelles Mahe/Beau Vallon

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Seychelles Mahe/Beau Vallon?
For å leie en bil med SIXT ved Seychelles Mahe/Beau Vallon må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Seychelles Mahe/Beau Vallon.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Seychelles Mahe/Beau Vallon?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Seychelles Mahe/Beau Vallon

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Seychelles Mahe/Beau Vallon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Seychelles Mahe/Beau Vallon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Seychelles Mahe/Beau Vallon

Vis mer