Bilutleie på Seychelles Port Victoria

 

Mest populære i Seychelles Port Victoria

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Seychelles Port Victoria som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Seychelles Port Victoria-stasjon

Adresse

Cat Cocos Jetty, . Mahe, Seychellene
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 20:00
Helligdager
08:00 - 20:00

Våre tjenester ved Seychelles Port Victoria

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Seychelles Mahe Port Victoria stasjon! Hvis du er ute etter paradis på jord, er nok Seychellene noe av det nærmeste du kan komme. Med øyrikets klipper og skog på den ene siden og turkisblått hav på den andre siden vil du neppe glemme oppholdet ditt her med det første. Når du har ditt eget kjøretøy til fri disposisjon, kan du utforske hver krik og krok av Mahe som er den største øya, og vil også kunne se og oppleve mye fin natur og de beste strandlinjene. Det er bussholdeplass bare noen få meter fra inngangen vår, og det er rask transport fra Seychellene internasjonale flyplass til Port Victoria. Enkelt og greit, ikke sant?
Enkelt å ordne med leiebil på Seychelles Mahe Port Victoria stasjon

Enkelt å ordne med leiebil på Seychelles Mahe Port Victoria stasjon

Det er lurt å leie bil på Seychelles Mahe Port Victoria stasjon enten du allerede befinner deg på Mahe eller har forhåndsbestilt på nettsidene våre. Vi har nemlig noen av de beste prisene på markedet og en topp moderne bilflåte med moderne firehjulstrekkere som tar deg frem hvor det skulle være. Familiebiler og kompaktbiler finnes også i utvalget vårt, og air condition er alltid installert siden vi vet hvor høye temperaturene kan bli her. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Ubegrenset kjørelengde gjør at du får helt frie tøyler, mens nyttige oppgraderinger som ekstra førertillatelse og barnesete vil kunne komme godt med. Sixt har de enkleste løsningene for å leie bil på Seychelles Mahe Port Victoria.
Show more

Greit å vite når du leier på Seychelles Port Victoria

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Seychelles Port Victoria?
For å leie en bil med SIXT ved Seychelles Port Victoria må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Seychelles Port Victoria.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Seychelles Port Victoria?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Seychelles Port Victoria

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Seychelles Port Victoria?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Seychelles Port Victoria?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Seychelles Port Victoria

Vis mer