Bilutleie på Lisboa Flyplass

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Lisboa Flyplass

*Prisene ble beregnet den 31.03.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Lisboa Flyplass som starter den 07.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Lisboa Flyplass-stasjon

Adresse

Alameda das Com. Portuguesas, 1700-111 Lisboa, Portugal
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
06:00 - 00:00
Helligdager
06:00 - 00:00

Våre tjenester ved Lisboa Flyplass

Sixt bilutleie på Lisboa flyplass i Portugal

Sixt bilutleie på Lisboa flyplass i Portugal

Med leiebil fra Sixt kan du nyte denne praktfulle hovedstaden til fulle med total mobilitet. Vi lover deg en komfortabel og billig leiebilopplevelse grunnet vår lange erfaring, og kan tilby deg en leiebil som passer til ditt behov, enten du reiser alene eller har med familien. Noen av kategoriene vi kan friste med, har BMW 4-serie cabriolet eller den populære og stilige VW Golf. Flere kategorier er sedan, stasjonsvogn, SUV, 4x4 eller varebiler dersom du har ekstra plassbehov. Med fri kjørelengde som kommer med alle våre modeller, slipper du å tenke på avstandene, og tredjepartsforsikring er en av flere tilleggsgoder som også alltid er inkludert.
Hvordan leie bil på Lisboa Portela flyplass, LIS?

Hvordan leie bil på Lisboa Portela flyplass, LIS?

Årlig kommer det nesten 20 millioner passasjerer som ønsker å få med seg denne vakre byen, og siden den er plassert like i utkanten av byen, er severdighetene rett rundt hjørnet straks du har vridd om nøkkelen. Rett forbi ankomstområdet på Lisboa Portela flyplass ligger leiebilsenteret, der du vil se vår oransje skranke, og du vil bli tatt vel imot av våre serviceinnstilte ansatte. På innleveringdagen slipper du stress, da bilen kan hentes og leveres døgnet rundt. Vennligst noter deg at vi ikke kan garantere en bestemt bilmodell, men du vil med sikkerhet få bilkategorien du booker.
Mulighetene med leiebil fra Lisboa flyplass

Mulighetene med leiebil fra Lisboa flyplass

Dette er faktisk Vest-Europas eldste by, og derfor er den et mekka for alle som er glad i historie og kultur. Kjør til Belem og se de to stedene på UNESCOS verdensarvliste, og få med deg det flotte Sao Jorge-slottet, som samtidig byr på storslått utsikt over storbyen. Shopping- og spisemulighetene florerer det av, og du kan kjøre ned til havna for å puste inn frisk sjøluft og se de mange båtene. Hvorfor ikke prøve en leiebil fra Sixt bilutleie på Lisboa flyplass for å nyte full reisefrihet?
Show more
Greit å vite når du leier på Lisboa Flyplass
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Lisboa Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Lisboa Flyplass må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Lisboa Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Lisboa Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 8628 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie på Lisboa Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Lisboa Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Lisboa Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?