Bilutleie på Faro Flyplass

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Faro Flyplass

*Prisene ble beregnet den 01.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Faro Flyplass som starter den 08.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Faro Flyplass-stasjon

Adresse

Aeroporto Faro, 8006-901 Faro, Portugal
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
06:00 - 00:00
Helligdager
06:00 - 00:00

Våre tjenester ved Faro Flyplass

Sixt bilutleie på Faro flyplass i Portugal

Sixt bilutleie på Faro flyplass i Portugal

Sixt ønsker velkommen til det sørlige Portugal, og vi lar deg få alle bekvemmelighetene du kan nyte med ditt eget kjøretøy til svært hyggelige priser. Vi kan skilte med en moderne bilpark bestående av modeller fra verdensledende fabrikanter, som BMW, Nissan og Mercedes Benz. Du kan velge fritt blant kategorier som familiebiler, firehjulstrekkere eller varebiler dersom du trenger ekstra plass, eller unne deg selv det lille ekstra ved å velge en cabriolet eller sportsbil. Fri kjørelengde er en meget praktisk oppgradering du får med alle våre modeller, og du kan også bestille GPS, slik at du finner ekstra raskt frem.
Hvordan bestille leiebil på Faro flyplass, FAO?

Hvordan bestille leiebil på Faro flyplass, FAO?

Faro lufthavn går også under navnet Algarve lufthavn og er lokalisert så langt sør i Portugal som du kan komme. I sommermånedene er den svært travel, for da kommer flesteparten av de nesten 7 millioner passasjerene som benytter seg av denne flyplassen hvert år. Du finner vår tydelig merkede utleieskranke raskt etter at du har forlatt bagasjebåndet, der våre hyggelige ansatte vil yte sitt beste for å sikre deg en upåklagelig leiebilopplevelse. Sixt lover deg kategorien du har bestilt, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Mulighetene med leiebil fra Faro flyplass

Mulighetene med leiebil fra Faro flyplass

Faro befinner seg helt på sydspissen av Portugal og har en befolkning på over 60 000 innbyggere. Her finner du mye flott arkitektur, som guvernørens palass og katedralen som stammer fra middelaldertiden. Ta bilen din på en langtur langs den vakre kystlinjen, eller kjør lenger inn i landet og se den frodige vegetasjonen i det fjellignende landskapet. Stikk innom Faro Marina, som er tilholdssted for mange rike og berømte. Spania er heller ikke en lang tur unna når du disponerer leiebil, så prøv Sixt bilutleie på Faro flyplass for å gjøre det kjøreturen på Faro både enkel og rimelig.
Show more
Greit å vite når du leier på Faro Flyplass
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Faro Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Faro Flyplass må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Faro Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Faro Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,4
Basert på 3968 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,6)
Vanlige spørsmål om leie på Faro Flyplass
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Faro Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Faro Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Faro Flyplass

Vis mer