Bilutleie i Faro

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Faro

*Prisene ble beregnet den 01.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Faro Flyplass som starter den 08.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Faro

Hvordan skaffe leiebil i Faro?

Hvordan skaffe leiebil i Faro?

Faro ligger i den ettertraktede Algarveregionen i det sørlige Portugal med nesten 70 000 innbyggere. Dette er en svært solrik destinasjon med en vennlig befolkning som gjør at tusenvis av turister valfarter til denne landsdelen, spesielt i sommersesongen. Med leiebil i Faro kan du finne ditt eget sted ved kysten der du kan bade og slikke sol. Med Sixt bilutleie i Faro kan du velge blant kategorier som familiebiler, økonomibiler, varebiler med ekstra god plass eller du kan kjøre rundt i Sør-Portugal med stil i en av våre luksusmodeller. Sixt legger alt til rette for en praktisk og komfortabel leiebilopplevelse.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Faro flyplass og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Bli lokalkjent i Algarve-regionen med ubegrenset kjørelengde som du får med alle våre modeller, og air condition gjør at du slipper å svette i solsteiken mens du kjører. Gjør full bruk av våre nettsider ved å velge andre praktiske tilleggsgoder som GPS og ekstra sjåfør på forhånd, og våre serviceinnstilte ansatte vil med glede gi deg eventuelle reisetips. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Faro

Hva du kan oppleve med leiebil i Faro

Kjør til gamlebyen med steinbelagte gater og en stemning som sender deg flere hundre år tilbake i tid. Ta en båttur til Ria Formosa, et vakkert naturreservat som strekker seg helt inn til Spania, eller kom deg til hovedstranden Praia de Faro, som er flere kilometer lang og dermed aldri blir for tettpakket med folk. Det finnes også flere palasser og kirker du kan beundre, med vakre parker like ved som i eldre tider tjente som rekreasjonsområder for herskapet. Med Sixt bilutleie i Faro kan du se det beste av det sydlige Portugal.
Show more
Greit å vite når du leier i Faro
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Faro?
For å leie en bil med SIXT ved Faro må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Faro.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Faro?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Faro. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,4
Basert på 4148 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Veien til Sixt
(4,7)
Kjøretøyet
(4,5)
Vanlige spørsmål om leie i Faro
Hva trenger jeg for å leie en bil i Faro?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Faro?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Faro?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Faro

Vis mer