Bilutleie på Lima Miraflores

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Lima Miraflores

*Prisene ble beregnet den 28.01.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Lima Miraflores som starter den 04.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Lima Miraflores-stasjon

Adresse

Cantuarias 341, 15074 Lima, Peru
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 17:00

Våre tjenester ved Lima Miraflores

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Miraflores er et nabolag i Lima, Perus hovedstad. Det er også her du vil finne Sixt bilutleie i Miraflores i Lima. Rundt denne stasjonen vil du finne alt du trenger av hoteller, spisesteder og butikker. Miraflores er et livlig nabolag med et bredt utvalg teaterforestillinger, kinoer og kunstgallerier, og det er et populært område for turister. Drar du ned mot kysten, kommer du til Costa Verde, et klippelandskap med steinstrender som er populært blant surfere og paraglidere. En annen severdighet i Miraflores er den eldgamle pyramiden Huaca Pucllana. Opplev kontrasten mellom storbyen Lima og dette fortidstempelet. Deretter kan du utforske resten av byen og kanskje til og med ta turen ut av byen for å oppdage mer av Peru. Med en leiebil fra Miraflores i Lima blir reisen din mer fleksibel, og du kan oppleve mer.
Reis til Lima med leiebil fra Sixt

Reis til Lima med leiebil fra Sixt

Vurderer du å booke en leiebil fra Miraflores i Lima, kan Sixt tilby kjøretøy til gunstige priser fra bilprodusenter som Chevrolet og Toyota. Du får alltid en bil innen den valgte bilkategorien, men vi kan ikke garantere en spesifikk bilmodell. Du vil uansett få fri kjørelengde, og tredjepartforsikring og kollisjonsskadeforsikring er inkludert. Du kan også legge til andre tjenester som for eksempel ulykkesforsikring. Dersom du har behov for det, kan du be om tillatelse for en ekstra sjåfør eller et navigasjonssystem, slik at det blir enklere å kjøre langt og orientere seg i og utenfor Lima. Skreddersy din leiebil til å passe deg og din tur rundt i Lima og omegn på best mulig måte. Du booker en av våre leiebiler enkelt online eller ved å ta turen innom våre lokaler.
Show more
Greit å vite når du leier på Lima Miraflores
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Lima Miraflores?
For å leie en bil med SIXT ved Lima Miraflores må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Lima Miraflores.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Lima Miraflores?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,6
Basert på 130 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,8)
Vanlige spørsmål om leie på Lima Miraflores
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Lima Miraflores?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Lima Miraflores?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Lima Miraflores

Vis mer