Bilutleie på Lima International Flyplass

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Lima International Flyplass-stasjon

Adresse

Elmer Faucett S/N, 07031 Callao, Peru
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 20:00
Lør
08:00 - 14:00

Våre tjenester ved Lima International Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I Perus hovedstad Lima kan du kjøre rundt i Andesfjellene eller ta turen ut til byens dramatisk kystlandskap mot Stillehavet. Flyplassen i Lima er landets hovedflyplass, og her er selvsagt Sixt til stede med et stort utvalg bilmodeller. Velg blant kategorier som rimelige økonomibiler, familiebiler til dagligdags bruk, robuste 4x4 for ekstra motorkraft, varebiler dersom du har mye bagasje eller luksusmodeller som byr på en ekstra spesiell kjøreopplevelse. Air condition, lokasjonstillegg og flere forsikringer er inkludert i leiebilavtalen, og beskytter deg mot uvelkomne ekstrautgifter. Andre nyttige tilleggsgoder som barnesete i forskjellige vektklasser og GPS for enkel navigasjon kan enkelt bestilles her på nettsidene. Med leiebil fra Lima internasjonale flyplass blir du mer fleksibel og mobil under ditt opphold i Peru.
Hvordan leie bil på Lima internasjonale flyplass?

Hvordan leie bil på Lima internasjonale flyplass?

Lima internasjonale flyplass (LIM) har også navnet Jorge Chávez internasjonale lufthavn og ligger nesten midt i denne storbyen som regnes som en av de mest folkerike byene i Latin-Amerika. Dermed kommer du raskt i gang med opplevelsene straks du har vridd om nøkkelen. Ved Sixt sin filial på flyplassen vil våre imøtekommende ansatte geleide deg raskt og effektivt fram til ditt forhåndsbestilte kjøretøy. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Kyst, fjell og kultur i en av Latin-Amerikas mest folkerike byer

Kyst, fjell og kultur i en av Latin-Amerikas mest folkerike byer

Lima er en by med omtrent 10 millioner innbyggere som er unikt lokalisert langs Stillehavskysten med bratte klipper som stuper nesten rett ned i havet. Med leiebil fra Lima internasjonale flyplass kjører du fritt rundt i bysentrum der du finner mange skyskrapere og muligheter for shopping og gastronomiske opplevelser. Severdige museer finnes det mange av, med Museo Larco og Museo de Arte de Lima som noen av høydepunktene. Er du interessert i arkeologi, er Pachacámac en absolutt nødvendighet. La Sixt bilutleie på Lima internasjonale flyplass være ditt førsteinntrykk av Peru.
Show more
Greit å vite når du leier på Lima International Flyplass
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Lima International Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Lima International Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Lima International Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Lima International Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Lima International Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Lima International Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Lima International Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Lima International Flyplass

Vis mer