Bilutleie i Lima

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Lima

*Prisene ble beregnet den 28.01.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Lima Miraflores som starter den 04.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Lima

Enkelt å skaffe leiebil i Lima

Enkelt å skaffe leiebil i Lima

Her i en av de største byene i Sør-Amerika er det ikke vanskelig å finne attraksjoner og spennende opplevelser, og Sixt bilutleie i Lima hjelper deg med ditt personlige kjøretøy. Lima ligger midt mellom hav og høye fjell, og du kan få med deg mye på bare én dag. Vi tilbyr et utvalg innen kategoriene familiebiler til dagligdags bruk og økonomibiler til hyggelige priser, og vi får alle våre modeller fra høyt anerkjente fabrikanter. Vi har en av våre filialer på Lima internasjonale flyplass (LIM), der du raskt vil få øye på Sixt sin oransje logo med våre smilende ansatte bak skranken.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Lima og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Fri kjørelengde er et ekstragode som vil komme godt med når Perus hovedstad skal utforskes, siden det bor over 10 millioner mennesker i denne storbyen. Tredjepartforsikring er også alltid medberegnet i prisen, og flere nyttige tilleggstjenester som barnesete og navigasjonssystem kan bestilles etter eget ønske. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Attraksjoner du kan se med leiebil i Lima

Attraksjoner du kan se med leiebil i Lima

Kjør gjerne til Perus kyst der du har utsikt mot det endeløse havet i vest og Andesfjellene i øst, og på disse breddegrader er det også deilige temperaturer i vannet. Lima har mange museer å by på, og her kan du oppleve både kunst og historie, mens Lima katedral er et flott byggverk med nesten 500 års historie bak seg. Prøv gjerne en ordentlig langtur mot øst gjennom Andesfjellene. Da kan du kjøre helt til du kommer til regnskogen på den andre siden og til mange nasjonalparker. Med leiebil i Lima får du spesielt mange muligheter for å oppleve denne byen og regionen i Peru.
Show more
Greit å vite når du leier i Lima
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Lima?
For å leie en bil med SIXT ved Lima må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Lima.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Lima?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Lima. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,2
Basert på 175 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,5)
Kjøretøyretur
(4,5)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)
Vanlige spørsmål om leie i Lima
Hva trenger jeg for å leie en bil i Lima?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Lima?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Lima?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Lima

Vis mer