Bilutleie
Lima
Kollaps
Peru // Lima
Endre personlige detaljer

Leiebil Lima: Sixt Bilutleie online

Her i en av de største byene i Sør-Amerika er det ikke vanskelig å finne attraksjoner og spennende opplevelser, og Sixt bilutleie i Lima hjelper deg med ditt personlige kjøretøy. Lima ligger midt mellom hav og høye fjell, og du kan få med deg mye på bare én dag. Vi tilbyr et utvalg innen kategoriene familiebiler til dagligdags bruk og økonomibiler til hyggelige priser, og vi får alle våre modeller fra høyt anerkjente fabrikanter. Vi har en av våre filialer på Lima internasjonale flyplass (LIM), der du raskt vil få øye på Sixt sin oransje logo med våre smilende ansatte bak skranken.

 
 • Lima International Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Elmer Faucett S/N
  07031 Callao

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 14:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Lima Miraflores

  Sixt Bilutleie
  Cantuarias 341
  15074 Lima

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt å skaffe leiebil i Lima

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Lima og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Fri kjørelengde er et ekstragode som vil komme godt med når Perus hovedstad skal utforskes, siden det bor over 10 millioner mennesker i denne storbyen. Tredjepartforsikring er også alltid medberegnet i prisen, og flere nyttige tilleggstjenester som barnesete og navigasjonssystem kan bestilles etter eget ønske. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Attraksjoner du kan se med leiebil i Lima

Kjør gjerne til Perus kyst der du har utsikt mot det endeløse havet i vest og Andesfjellene i øst, og på disse breddegrader er det også deilige temperaturer i vannet. Lima har mange museer å by på, og her kan du oppleve både kunst og historie, mens Lima katedral er et flott byggverk med nesten 500 års historie bak seg. Prøv gjerne en ordentlig langtur mot øst gjennom Andesfjellene. Da kan du kjøre helt til du kommer til regnskogen på den andre siden og til mange nasjonalparker. Med leiebil i Lima får du spesielt mange muligheter for å oppleve denne byen og regionen i Peru.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service