Bilutleie på Wien Kagran

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Wien Kagran-stasjon

Adresse

Wagramer Str. 177, 1220 Wien, Østerrike
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 19:00
Lør - Søn
07:00 - 15:00
Helligdager
07:00 - 15:00

Våre tjenester ved Wien Kagran

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I bydelen Kagran nordøst for Wien kan du benytte deg av Sixt sitt varierte utvalg av leiebiler til en gunstig pris. Herfra har du et godt utgangspunkt for å utforske mer av denne vakre byen i Sentral-Europa. Wien regnes som den klassiske musikkens hovedstad, og her finner du mange konsertlokaler hvor du kan høre berømte symfonier. Sixt sin filial ligger bare et par hundre meter fra Rennbahnweg T-banestasjon, og det er en rask tur med drosje fra nærmeste togstasjon. Straks du har forlatt Sixt sin stasjon for bilutleie i Kagran, Wien, kan du svinge inn på hovedvei nummer 8 og dermed slippe å kjøre i trange bygater. Prisene våre er blant de laveste på markedet, og vi ser frem til å gjøre oppholdet ditt i Østerrike til en behagelig og praktisk leiebilopplevelse.
Hvordan skaffe leiebil i Kagran, Wien?

Hvordan skaffe leiebil i Kagran, Wien?

Vårt store utvalg av leiebiler på Kagran stasjon tilfredsstiller de aller fleste reisebudsjett og reisekonstellasjoner, enten dere reiser i gruppe eller du kommer alene til Østerrike. Velg blant kategorier som sedan og stasjonsvogn for allmenn bruk, kompakte økonomibiler for deg og din kjære, minibusser for dere som er mange eller luksusmodeller som står i stil med byens skjønnhet. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Gjør nytte av din smarttelefonen ved å velge modell ved utlevering, og du kan også glede deg over døgnåpen inn- og utlevering av din leiebil. Andre nyttige ekstragoder som GPS og barnesete til den lille kan bestilles på våre nettsider. Sixt bilutleie i Kagran, Wien står klar til tjeneste.
Show more
Greit å vite når du leier på Wien Kagran
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Wien Kagran?
For å leie en bil med SIXT ved Wien Kagran må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Wien Kagran.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Wien Kagran?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 1062 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Wien Kagran

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Wien Kagran?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Wien Kagran?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?