Bilutleie i Vienna

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Vienna

Hvordan skaffe leiebil i Wien?

Hvordan skaffe leiebil i Wien?

Wien er en av Europas vakreste hovedsteder. Her er alt velholdt og ordentlig, med store slottshager og praktfulle kirker som er en fryd for øyet. Elven Donau renner også gjennom, og her finnes mange flotte broer du kan kjøre over for å komme på nært hold. Leiebil i Wien er helt nødvendig for ikke å slite ut skoene mens du beveger deg mellom alle severdighetene, og Sixt vil med glede skaffe deg et kjøretøy som lar deg nyte Wien fra sin beste side. Kategoriene du kan velge blant, er familiebiler for vanlig bruk, økonomibiler som er snille mot reisebudsjettet ditt, minibusser med rikelig plass, eller luksusbiler som lar deg utforske Wien med stil. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Wien og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Sixts fleste modeller inkluderer fri kjørelengde og air condition, som alltid viser seg å bli svært nyttig. Flere tilleggsgoder kan alltid velges på våre nettsider, som GPS eller en ekstra sjåfør som kjenner byens veinett. Våre fleste stasjoner lar deg velge bilmodell ved utlevering hvis du har smarttelefon, og innlevering kan utføres døgnet rundt.
Hva du kan oppleve med leiebil i Wien

Hva du kan oppleve med leiebil i Wien

Wien vil holde deg opptatt i lang tid – her er det nemlig så mange opplevelser at du vil knapt vil vite hvor du skal begynne. En rundtur er lurt for å få oversikt først, og da vil du se mange høye kirkespir og grøntområder som du vil ønske å iaktta nærmere. Byens enorme rådhus er et arkitektonisk underverk, og mange innholdsrike museer venter på ditt besøk. Faktisk er denne byen så attraktiv at mange konferanser og stevner blir holdt her hvert år. Ikke nøl med å benytte Sixt bilutleie i Wien.
Show more
Greit å vite når du leier i Vienna
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Vienna?
For å leie en bil med SIXT ved Vienna må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Vienna.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Vienna?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Vienna. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 9910 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Vienna

Hva trenger jeg for å leie en bil i Vienna?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Vienna?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Vienna?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?