Bilutleie på Wien City

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Wien City-stasjon

Adresse

Am Stadtpark 1 (im Hilton), 1030 Wien, Østerrike
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 19:00
Lør
08:00 - 17:00
Søn
08:00 - 19:00
Helligdager
08:00 - 19:00

Våre tjenester ved Wien City

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Få mest mulig ut av ditt opphold i en av Europas vakreste og reneste byer med leiebil i Wien sentrum fra Sixt. Østerrikes hovedstad har så mye å oppleve at det å disponere et eget kjøretøy oppleves som nesten en nødvendighet for å slippe å være avhengig av offentlig transport. Med våre konkurransedyktige priser vil du fort spare både tid og penger. Vår stasjon ligger på Wien Hilton hotell som har en vakker beliggenhet like ved byens bypark. Wien Mitte stasjon, der det går både T-bane og tog, ligger i umiddelbar nærhet til vår stasjon for bilutleie i Wien sentrum og med motorvei nummer 1 like ved vil du raskt komme deg videre herfra. Spør gjerne våre blide ansatte om reisetips slik at du unngår de største turistfellene.
Hvordan skaffe leiebil i Wien sentrum?

Hvordan skaffe leiebil i Wien sentrum?

Enten du vil ha en bil for langturer i Østerrike eller en tøff bybil, har Sixt bilutleie i Wien sentrum kjøretøyet for deg. Her tilbyr vi nemlig økonomibiler som er snille mot budsjettet, praktiske familiebiler, minibusser dersom du trenger god plass, 4x4 om du tenker deg ut i ulendt terreng eller luksusmodeller for å skjemme deg selv bort. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Bruk din smarttelefon for å velge deg modell ved utlevering, og benytt deg gjerne av vårt døgnåpne tilbud for inn- og utlevering av leiebilen. Tredjepartforsikring er blant ekstragodene som alltid følger med i leiebilavtalen, mens du kan bestille oppgraderinger som navigasjonssystem og ekstra sjåfør når du reserverer din leiebil på nett eller per telefon.
Show more
Greit å vite når du leier på Wien City
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Wien City?
For å leie en bil med SIXT ved Wien City må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Wien City.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Wien City?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 1013 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Kjøretøyet
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie på Wien City

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Wien City?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Wien City?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?