Bilutleie på Sveio

 

Veibeskrivelse til Sveio-stasjon

Adresse

Leiteveien 14, 5550 Sveio, Norge
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:00

Våre tjenester ved Sveio

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Sveio stasjon! For å se skjærgårdene, halvøyene og småsamfunnene som er typiske for Vest-Norge, er det helt ideelt å ha sitt eget kjøretøy i Sveio. Fra Haugesund flyplass mot sør tar det omtrent 40 minutter hit med kollektiransport. Det tar dermed ikke lang tid å gå fra offentlig til personlig transport. Selve Sveio er et hyggelig tettsted, og andre tettsteder som Førde, Auklandshamn og Valevåg kan med letthet besøkes. For nydelig utsikt, kan du komme deg opp på Hopsfjellet og skue utover holmene og buktene. Vil du bli inspirert til enda flere norske naturopplevelser, kan du ta turen til Friluftsmuseet i Haugesund. Det er en veldig fin gåtur til Ryvarden kulturfyr, og den blir ekstra spennende dersom det blåser mye.
Hvordan leier du bil på Sveio stasjon?

Hvordan leier du bil på Sveio stasjon?

Den som har forhåndsbestilt hos Sixt over nett eller telefon vil kunne plukke opp kjøretøyet til avtalt tid uten problemer. Gratis kansellering eller ombooking er alltid mulig, og etter avtale kan du levere kjøretøyet inn til alle døgnets tider. Velg blant kategoriene økonomibiler, sedaner og stasjonsvogner til hverdagslig bruk, el-biler som du ikke trenger å fylle tanken på, ekstra romslige minibusser og premium-biler som gir deg en følelse av luksus. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vinterdekk er alltid installert dersom veiforholdene krever det, og flere forsikringer er også medberegnet i prisen. Tilleggstjenester som ekstrautstyr til minstemann i bilen og GPS gjør reisen mye mer komfortabel for alle parter. Alt er dermed klart for å leie bil på Sveio stasjon.
Show more

Greit å vite når du leier på Sveio

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sveio.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Sveio?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Sveio?
Bestill en langtidsleie ved Sveio ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Sveio

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Sveio?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Sveio

Vis mer