Bilutleie på Haugesund

 

Veibeskrivelse til Haugesund-stasjon

Adresse

Bøvågen 50, 4262 Avaldsnes, Norge
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:00

Våre tjenester ved Haugesund

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Haugesund er en nesten bortgjemt perle mellom vestlandsbyene Stavanger og Bergen. Med et eget kjøretøy fra Sixt sin stasjon for bilutleie i Haugesund har du muligheten til å utforske så mye du ønsker av denne byen, som i sin tid var et viktig tilholdssted for vikingene i Norge. Haugesund er en av Vestlandets viktigste festivalbyer, hvor Filmfestivalen regnes blant de største i Skandinavia. Det er likevel Sildajazzen som denne byen er mest kjent for, og som hver august tiltrekker seg en rekke tilreisende. Foruten musikkfestivaler og landsmøter, har denne regionen også en rekke naturperler som er verdt et besøk. Langfossen i Åkrafjorden betegnes som en av Norges vakreste fosser og Folgefonna nasjonalpark og Trolltunga er definitivt verdt kjøreturen. Sixt sin filial i Haugesund er lokalisert på Avaldsnes, på Karmøy, hvor du også finner Haugesund flyplass (HAU).
Hvordan skaffe leiebil i Haugesund?

Hvordan skaffe leiebil i Haugesund?

Du kan kjøre rundt i en komfortabel leiebil i Haugesund og omegn når du benytter deg av Sixt sine tjenester. Velg blant kategorier som sedaner og stasjonsvogner for vanlig bruk, SUV-er som passer bra for Vestlandets terreng, premiumbiler for ekstra komfort eller minibusser med ekstra mange seter. Skulle du trenge å frakte større gjenstander, har vi også flere vare- og lastebiler til leie. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Inn- og utlevering av kjøretøyet kan utføres når du måtte ønske det, og med på kjøpet får du alltid flere forsikringer. Oppgraderinger som ekstra sjåfør og barnesete er lurt å reservere samtidig som du foretar din bestilling, slik at du er sikret at din leiebil står klar for deg når du ankommer vår stasjon på Avaldsnes.
Show more

Greit å vite når du leier på Haugesund

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Haugesund.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Haugesund?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Haugesund?
Bestill en langtidsleie ved Haugesund ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 1 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie på Haugesund

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Haugesund?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Haugesund

Vis mer