Bilutleie på Haugesund Havn

 

Mest populære i Haugesund Havn

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Haugesund Havn som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Haugesund Havn-stasjon

Adresse

Only for cruise ship passenger, 5527 Haugesund, Norge
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 15:00

Våre tjenester ved Haugesund Havn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Haugesund Havn! Haugesund er blant kystbyene som ligger vakkert til på den vestlige kyststripen i Norge, hvor du finner fjorder og fjell hvor du enn snur deg. Hurtigbåter og busser ankommer flere ganger daglig til Haugesund havn, dermed vil du uten problemer kunne komme deg raskt frem til stasjonen vår. Fra havneområdet går det bro rett over til Haugesund sentrum hvor det er mange spisesteder og butikker å vandre langs, og du kan kjøre opp til Vardafjellet befestning og nyte utsikten over byen. Ta gjerne en kjøretur mot sør til Karmøy, hvor en rundtur langs kysten vil gi deg en flott naturopplevelse. For en ytterligere kystopplevelse kan du også kjøre nordover til Norges nest største by, Bergen.
Det er enkelt og praktisk å leie bil fra Sixt i Haugesund Havn

Det er enkelt og praktisk å leie bil fra Sixt i Haugesund Havn

Enten du bor i Haugesund eller er besøkende kan du uten problemer leie bil hos Sixt, og mange av kundene våre er under 25 år. Hos oss er det ingen irriterende ekstragebyrer, og bilflåten vår består av merker fra høyt ansette bilprodusenter. Kategoriene vi tilbyr er kompaktbiler som er rimelige i drift og enkle å parkere, familiebiler til dagligdags bruk, firehjulstrekkere som sitter godt på veien, ekstra romslige minibusser, eller premium-biler for deg som vil ha ekstra komfort. Sixt kan garantere at du får en leiebil på Kongsberg i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Kollisjonsskadeforsikring er blant det som er forhåndsbetalt, og med navigasjonssystem som tilleggstjeneste finner du fort frem langs Norges kystlandskap. Vi står klar til å hjelpe deg med å leie bil i Haugesund havn.
Show more

Greit å vite når du leier på Haugesund Havn

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Haugesund Havn?
For å leie en bil med SIXT ved Haugesund Havn må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Haugesund Havn.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Haugesund Havn?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 8 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Haugesund Havn

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Haugesund Havn?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Haugesund Havn?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Haugesund Havn

Vis mer