Bilutleie
Oslo Helsfyr
Kollaps
Norge // Oslo // Oslo Helsfyr
Endre personlige detaljer

Leiebil Oslo Helsfyr: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Grenseveien 74
  0663 Oslo NO +47-48040700
 
Stasjonstype: By
GDS- kode: OSLC01
Åpningstider
Ma. - Fr.07:00 - 17:00
Lø.10:00 - 14:00
 
 Innlevering 24 timer i døgnet

Velkommen til Sixt bilutleie på Oslo Helsfyr! Helsfyr er en bydel i Oslo som preges av store utbygginger og ny, spennende arkitektur, så du vil få en god start på ditt opphold i Norges hovedstad med leiebil i Oslo Helsfyr. Denne stasjonen ligger i kort gangavstand fra Helsfyr T-banestasjon, og mange store selskaper holder til i dette området. Konferansehotellet Scandic Helsfyr ligger bare et steinkast unna, og Utdanningsetaten har også kontorer her. E6 går gjennom Helsfyr og gir deg tilgang til et effektivt transportsystem hvis du skal se mer av Oslo, for eksempel det store grøntområdet Ekebergsletta mot sørøst. Det er heller ikke langt til Tøyen hvor du finner både Oslos eneste 50-metersbasseng, eller idrettsanlegget Valle Hovin som inneholder mye idrettshistorie.

Det er enkelt å leie bil fra Sixt på Oslo Helsfyr

Hvis du har forhåndsbestilt, vil kjøretøyet stå klart akkurat slik du vil ha det. Du kan også møte opp på vår stasjon og la oss finne den kategorien kjøretøy som passer perfekt for deg. Vi har i bilparken vår kompaktbiler som er rimelige i drift, familiebiler til generell bruk, firehjulstrekkere hvis du skal ha et ekstra sikkert veigrep, premium-biler for komfort, eller minibusser dersom du behøver mye plass. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Gratis ombooking gjør at du slipper å bekymre deg for forsinkelser, og flere forsikringer er forhåndsbetalt. I Norges største by er det naturlig nok smart å oppgradere til navigasjonssystem i bilen, og velger du Sixt er det ingen kredittkortgebyrer eller ekstrakostnader.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.07:00 - 17:00
Lø.10:00 - 14:00

Kontakt

Sixtstasjon Oslo Helsfyr OSLC01 Grenseveien 74 0663 Oslo 59.917504, 10.800423 +47-48040700

Sixtstasjon Oslo Helsfyr OSLC01

Grenseveien 74
0663 Oslo
 
Telefon +47-48040700

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Din vei til SIXT:

Fra retning Oslo sentrum, følg E6 og bruk avkjørsel 65 mot Gøteborg/Ryen/Helsfyr/E6/Ring 3. Hold deg til høyre og kjør inn på Østensjøveien. Følg østensjøveien og bytt inn på Grenseveien. Du finner ditt SIXTkontor til din høyre side.


Offentlig transport:

SIXTkontoret ligger ca. 500 meter fra T-banen stopp Helsfyr. Følg Grenseveien til der du møter busstoppen Valle. Du kan også nå SIXTkontoret med buss nr. 21 som stopper rett utenfor kontoret vårt.


SIXT Parking:

Parkeringen befinner seg rett utenfor kontoret.


Informasjon om retur av leiebil:

Vennligst parker din SIXTbil på en parkeringsplassene rett utenfor SIXTkontoret. Nøkkelen leveres i nøkkelboksen som befinner seg på entre siden av hovedinngangen.


Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Vennligst parker din SIXT bil på en parkeringsplassene rett utenfor SIXTkontoret. Nøkkelen leveres i nøkkelboksen som befinner seg på entre siden av hovedinngangen.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler
 • Innlevering 24 timer i døgnet

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service