Bilutleie på Lyngdal

 

Veibeskrivelse til Lyngdal-stasjon

Adresse

Stamsøyveien 20, 4580 Lyngdal, Norge
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Ons
07:30 - 16:00
Tor
07:30 - 19:00
Fre
07:30 - 16:00

Out of hours

Out of hours pick-up
"HENTING UTENFOR ÅPNINGSTID": Henting utenfor åpningstiden er mulig på forespørsel og mot pristillegg. Vi møter deg på "Bilservice Lyngdal ".
Out of hours return
"LEVERING UTENFOR ÅPNINGSTIDEN". Vennligst returner din bil på en en av de merkede parkeringsplassene. Nøkkelen leveres i nøkkelinnkast ved inngangsporten til verkstedet.

Våre tjenester ved Lyngdal

Velkommen til Sixt bilutleie i Lyngdal!

Velkommen til Sixt bilutleie i Lyngdal!

I Vest-Agder kommune på sørspissen av Norge, finner du idylliske Lyngdal. Med leiebil fra Sixt sin stasjon på Kvavik i Lyngdal, kan du enkelt utforske Norges tredje sørligste kommune. Fra Fevik lufthavn, Kristiansand, kan du nå vår stasjon for bilutleie i Lyngdal på knappe to timer med buss. Omringet av vakker skjærgård, kan du ta turen til stranden for krabbefiske og et bad, eller kjøre til et av områdets mange attraktive turområder. Lyngdal sentrum er lite og intimt med en rekke hyggelige, små butikker og spisesteder. Det populære Sørlandsbadet er også en ettertraktet destinasjon om du reiser med barn. Her finner du også et moderne trenings- og spasenter. Med leiebil i Lyngdal kan du også ta dagsturer til de nærliggende og litt større sørlandsbyene Kristiansand og Mandal. Frister det med et besøk langs Norges vestlige kyst, når du Stavanger by på rundt 2,5 time.
Utforsk Sørlandet med leiebil fra Lyngdal

Utforsk Sørlandet med leiebil fra Lyngdal

Hos Sixt bilutleie på Lyngdal stasjon, kan du velge en leiebil som passer dine reiseplaner. Med en moderne bilpark med bilmerker fra verdensledende bilprodusenter, er du nesten garantert å finne noe som faller i smak. Velg mellom sedan, 4x4, stasjonsvogner eller minibusser, eller kanskje frister det å prøve en av våre luksusmodeller? Sixt sørger alltid for at du får en bil i din foretrukne bilkategori, men kan ikke garantere for en spesifikk modell. Alle våre modeller kommer med 100 kilometer fri kjørelengde, tredjepartsforsikring og air condition inkludert i leiebilavtalen. Ønsker du å gjøre ytterligere oppgraderinger, kan du kontakte vårt personale eller velge dette selv når du bestiller din leiebil på våre nettsider.
Show more

Greit å vite når du leier på Lyngdal

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Lyngdal.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Lyngdal?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Lyngdal?
Bestill en langtidsleie ved Lyngdal ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Lyngdal

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Lyngdal?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Lyngdal

Vis mer