Bilutleie på Farsund

 

Veibeskrivelse til Farsund-stasjon

Adresse

Statoil Farsund, Faroyveien, 4550 Farsund, Norge
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 23:00
Helligdager
08:00 - 23:00

Våre tjenester ved Farsund

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Nesten helt sør i Norge ligger Farsund mellom fyrtårn og skjærgårdsidyll. Med leiebil fra Sixt har du muligheten til å nyte den fleksibiliteten og mobiliteten et eget kjøretøy gir deg enten du besøker denne regionen i forbindelse med jobb eller som ferierende. Få med deg de årlige Kaperdagene, som lar deg se mange flotte båter i aksjon og ta del i kultur og moro for hele familien. Sveitserhusene og trappegatene i Farsund sentrum er en severdighet i seg selv, og Lista Fyr er en populær turistattraksjon hvor du kan nyte utsikten fra toppen av tårnet eller overnatte i fyrvokterboligene. Sixt sin stasjon for bilutleie i Farsund befinner seg i vakre omgivelser på Farøya like ved fylkesvei 43, med bussholdeplass bare noen meter unna. Med drosje fra Farsund flyplass vil du også raskt befinne deg ved vår filial. Kjør langs kysten for å finne mange naturperler, eller kom deg til Norges sørligste punkt hvor du kan skue utover Nordsjøen.
Hvordan skaffe leiebil i Farsund?

Hvordan skaffe leiebil i Farsund?

Vi har leiebiler på Farsund stasjon som passer for enhver smak. Velg blant bensingjerrige økonomibiler, sedan og stasjonsvogn for allmenn bruk, premiumbiler dersom kun det beste er godt nok eller minibusser dersom dere reise mange sammen. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi utstyrer alle våre bilkategorier med flere forsikringer, og bestill gjerne oppgraderinger som ekstra sjåfør og barnesete til minsten for å tilpasse kjøretøyet til ditt formål. Våre blide medarbeidere vil hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha, så ikke nøl med å ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.
Show more

Greit å vite når du leier på Farsund

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Farsund.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Farsund?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Farsund?
Bestill en langtidsleie ved Farsund ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Farsund

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Farsund?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Farsund

Vis mer