Bilutleie på Grimstad

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Grimstad-stasjon

Adresse

Industriveien 20, 4879 Grimstad, Norge
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 15:00

Out of hours

Out of hours pick-up
Henting utenfor åpningstiden er mulig på forespørsel og mot pristillegg. Vennligst legg inn din epost adresse og mobilnummer ved bestilling.
Out of hours return
Vennligst ring oss på tel. +47-3552900, slik at vi kan opplyse om hvor bilen og bilnøkkelen skal leveres.

Våre tjenester ved Grimstad

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Grimstad er stedet for deg som vil oppleve sommerlig idyll med skjærgårder og gamle trehus. Med leiebil i Grimstad fra Sixt blir hele Norges sørlige kyststripe tilgjengelig for deg og du kan bevege deg rundt i dette vakre landskapet i ditt eget tempo. Ta turen inn til det sjarmerende bysentrum i Grimstad med sine hvitmalte trehus og trange smug, og de tallrike festivalene som arrangeres hver sommer sørger for en unik stemning og et folkeliv som bare Sør-Norge kan by på. Nyt et deilig måltid på en av Grimstads mange sjømatrestauranter eller gå i fotsporene til to av Norges desidert største forfattere, Knut Hamsun og Henrik Ibsen, som begge hadde en nær tilknytning til byen. Grimstad ligger mellom Arendal og Kristiansand og er derfor lett tilgjengelig med kollektivtransport. Kristiansand lufthavn, Kjevik ligger en rask tur unna med buss, og har stoppested like ved E18 hvor du finner vår stasjon for bilutleie i Grimstad like ved.
Hvordan skaffe leiebil i Grimstad?

Hvordan skaffe leiebil i Grimstad?

Når du velger leiebil fra Sixt i Grimstad har du mange moderne kjøretøy å velge blant. Her er det sedaner og stasjonsvogner for allmenn bruk, 4x4 som tar deg frem overalt, minibusser for hele storfamilien eller premiumbiler av ekstra høy kvalitet. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Sixt setter kundens sikkerhet høyt i fokus ved å inkludere flere forsikringer med alle sine modeller, og air condition kan fort bli uunnværlig i sommervarmen. Tilleggsgoder som GPS for enkel fremkommelighet og barnesete til minsten kan enkelt skaffes når du foretar din reservasjon.
Show more
Greit å vite når du leier på Grimstad
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Grimstad.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Grimstad?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Grimstad?
Bestill en langtidsleie ved Grimstad ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Grimstad

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Grimstad?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?