Bilutleie på Arendal

 

Veibeskrivelse til Arendal-stasjon

Adresse

Asbieveien 58, 4848 Arendal, Norge
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 15:00

Out of hours

Out of hours pick-up
Henting utenfor åpningstiden er mulig på forespørsel og mot pristillegg.
Out of hours return
Vennligst parker bilen på parkeringsplass nederst i venstre hjørne fra inngang. Nøkkel leveres i nøkkeldropp på høyre side av bygget.

Våre tjenester ved Arendal

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Arendal ligger vakkert til mellom øyer og skjærgårder langs Sør-Norges idylliske kystlinje. Med leiebil fra Sixt kan du selv styre hvor mye og i hvilket tempo du ønsker å utforske disse såkalte "hvite byene" som strekker seg fra Risør til Flekkefjord. Ta turen ut på Tromøya og Hisøy for å se fyrtårn og små samfunn som ligger som perler på en snor, og om sommeren kan hele familien more seg i Tjenna badepark i Tvedestrand, som også låner ut kajakk og kano. Vår stasjon for bilutleie i Arendal ligger strategisk plassert ved motorveien E18, og dermed er det enkelt å nå oss både med buss og taxi. Fra vår filial er Arendal sentrum kun en 10 minutters kjøretur unna, hvor den indre havn, Pollen, er et naturlig samlingspunkt for både lokale og tilreisende. Reiser du med familien, er Vitensenteret verdt et besøk og "Den lille dyrehage" kan skilte med Norges flotteste regnskogsområde.
Hvordan skaffe leiebil i Arendal? Når du leier bil i Arendal hos Sixt, kan du velge blant kategorier som kompakte økonomibiler, sedan og stasjonsvogner som passer for kjernefamilien, 4x4 som tar deg frem i all slags terreng, eller minibusser dersom du har behov for mye plass. Vi har også et stor utvalg av varebiler og større og mindre lastebiler. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Flere forsikringer og gebyrer er alltid inkludert hos oss, og du kan gjerne velge oppgraderinger som navigasjonssystem og bluetooth for telefonen din. Spør våre lokalkjente ansatte om skjulte naturperler langs skjærgården for å få det meste ut av oppholdet ditt i Arendal og omegn.
Show more

Greit å vite når du leier på Arendal

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Arendal.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Arendal?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Arendal?
Bestill en langtidsleie ved Arendal ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie på Arendal

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Arendal?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Arendal

Vis mer