Bilutleie
Haugesund
Kollaps
Norge // Avaldsnes // Haugesund
Endre personlige detaljer

Leiebil Haugesund/Avaldsnes: Sixt Bilutleie Online

Informasjon om stasjon
Adresse: Bøvågen 50
  4262 Avaldsnes NO +47-40013269
 
Stasjonstype: By
GDS- kode: HAUC01
Åpningstider
Ma. - Fr.08:00 - 16:00
 
 Innlevering 24 timer i døgnet

Haugesund er en nesten bortgjemt perle mellom vestlandsbyene Stavanger og Bergen. Med et eget kjøretøy fra Sixt sin stasjon for bilutleie i Haugesund har du muligheten til å utforske så mye du ønsker av denne byen, som i sin tid var et viktig tilholdssted for vikingene i Norge. Haugesund er en av Vestlandets viktigste festivalbyer, hvor Filmfestivalen regnes blant de største i Skandinavia. Det er likevel Sildajazzen som denne byen er mest kjent for, og som hver august tiltrekker seg en rekke tilreisende. Foruten musikkfestivaler og landsmøter, har denne regionen også en rekke naturperler som er verdt et besøk. Langfossen i Åkrafjorden betegnes som en av Norges vakreste fosser og Folgefonna nasjonalpark og Trolltunga er definitivt verdt kjøreturen. Sixt sin filial i Haugesund er lokalisert på Avaldsnes, på Karmøy, hvor du også finner Haugesund flyplass (HAU).

Hvordan skaffe leiebil i Haugesund?

Du kan kjøre rundt i en komfortabel leiebil i Haugesund og omegn når du benytter deg av Sixt sine tjenester. Velg blant kategorier som sedaner og stasjonsvogner for vanlig bruk, SUV-er som passer bra for Vestlandets terreng, premiumbiler for ekstra komfort eller minibusser med ekstra mange seter. Skulle du trenge å frakte større gjenstander, har vi også flere vare- og lastebiler til leie. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Inn- og utlevering av kjøretøyet kan utføres når du måtte ønske det, og med på kjøpet får du alltid flere forsikringer. Oppgraderinger som ekstra sjåfør og barnesete er lurt å reservere samtidig som du foretar din bestilling, slik at du er sikret at din leiebil står klar for deg når du ankommer vår stasjon på Avaldsnes.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.08:00 - 16:00

Kontakt

Sixtstasjon Haugesund HAUC01 Bøvågen 50 4262 Avaldsnes 59.362920, 5.277796 +47-40013269

Sixtstasjon Haugesund HAUC01

Bøvågen 50
4262 Avaldsnes
 
Telefon +47-40013269

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Bykontor

Ankomst fra Haugesund (Nord): Følg RV47 retning Haugesund lufthavn, kjør over broen til Karmøy, fortsett på RV47 gjennom første rundkjøring (v/Bø ungdomskole), etter rundkjøring ta første vei til høyre (industrifelt Bø-vest), følg veien rundt venstresvingen og ta 2. innkjøring til høyre. Blå bygning skiltet Torvastad Bil, Sixt-logo i vinduer. God bussforbindelse fra Flotmyr Bussterminal (Haugesund), alle bussavganger til Kopervik/Åkra/Skudenes og flybusser passerer innkjørsel til industrifelt Bø-vest. Avstand fra buss-stopp til Sixt-Haugesund ca 150 meter. Ankomst fra Karmøy (Sør): Følg RV47 retning Haugesund, kjør gjennom Avaldsnes, passer Esso-stasjon (høyre side), fortsett ca. 700 meter og ta til venstre ved enden av sletten før rundkjøring (industrifelt Bø-vest), følg veien rundt venstresvingen og ta 2. innkjøring til høyre. Blå bygning skiltet Torvastad Bil, Sixt-logo i vinduer. Bussforbindelse fra Sør: alle bussruter og flybusser passerer innkjørsel til industrifelt Bø-vest. Avstand fra buss-stopp til Sixt-Haugesund ca 150 meter.


Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler
 • Innlevering 24 timer i døgnet

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service