Bilutleie
Arendal
Kollaps
Norge // Arendal // Arendal
Endre personlige detaljer

Leiebil Arendal, Stoa: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Asbieveien 58
  4848 Arendal NO +47-35529000
 
Stasjonstype: By
GDS- kode: KRSN01
Åpningstider
Ma. - Fr.08:00 - 15:00
 
 Innlevering 24 timer i døgnet

Arendal ligger vakkert til mellom øyer og skjærgårder langs Sør-Norges idylliske kystlinje. Med leiebil fra Sixt kan du selv styre hvor mye og i hvilket tempo du ønsker å utforske disse såkalte "hvite byene" som strekker seg fra Risør til Flekkefjord. Ta turen ut på Tromøya og Hisøy for å se fyrtårn og små samfunn som ligger som perler på en snor, og om sommeren kan hele familien more seg i Tjenna badepark i Tvedestrand, som også låner ut kajakk og kano. Vår stasjon for bilutleie i Arendal ligger strategisk plassert ved motorveien E18, og dermed er det enkelt å nå oss både med buss og taxi. Fra vår filial er Arendal sentrum kun en 10 minutters kjøretur unna, hvor den indre havn, Pollen, er et naturlig samlingspunkt for både lokale og tilreisende. Reiser du med familien, er Vitensenteret verdt et besøk og "Den lille dyrehage" kan skilte med Norges flotteste regnskogsområde.

Hvordan skaffe leiebil i Arendal?

Når du leier bil i Arendal hos Sixt, kan du velge blant kategorier som kompakte økonomibiler, sedan og stasjonsvogner som passer for kjernefamilien, 4x4 som tar deg frem i all slags terreng, eller minibusser dersom du har behov for mye plass. Vi har også et stor utvalg av varebiler og større og mindre lastebiler. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Flere forsikringer og gebyrer er alltid inkludert hos oss, og du kan gjerne velge oppgraderinger som navigasjonssystem og bluetooth for telefonen din. Spør våre lokalkjente ansatte om skjulte naturperler langs skjærgården for å få det meste ut av oppholdet ditt i Arendal og omegn.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.08:00 - 15:00

Kontakt

Sixtstasjon Arendal KRSN01 Asbieveien 58 4848 Arendal 58.462579, 8.726685 +47-35529000

Sixtstasjon Arendal KRSN01

Asbieveien 58
4848 Arendal
 
Telefon +47-35529000

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Meet & Greet Service:

Vi tilbyr Meet & Greet Service. En SIXT ansatt vil møte deg ved denne adressen som er angitt i din reservasjon. Vennligst oppi e-postadresse og mobilnummer.


Veibeskrivelse:

Nordgående: Ta av fra E18, første avkjøring i rundkjøring og så første til venstre inn på parkeringsplassen til Autostrada. Sørgående: Ta av fra E18, første avkjøring til høyre i rundkjøring, så første avkjørsel rett fra i andre rundkjøring, så første til venstre inn på parkeringsplassen til Autostrada.


Offentlig transport:

Du kan ta buss linje nr. 113, gå av ved busstopp "Politistasjon". Følg veien mot østen til du kommer til Asbieveien, du finner nå SIXT på din høyre side.


SIXT Parkering:

Bilene står parkert på parkeringsplassen, nederst i hjørnet til venstre fra utgang.


Ved retur av bilen:

Vennligst parker bilen på parkeringsplass nederst i venstre hjørne fra inngang. Nøkkel leveres i nøkkeldropp på høyre side av bygget.


Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig.

Henting utenfor åpningstiden er mulig på forespørsel og mot pristillegg.

Retur etter stengetid mulig.

Vennligst parker bilen på parkeringsplass nederst i venstre hjørne fra inngang. Nøkkel leveres i nøkkeldropp på høyre side av bygget.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler
 • Innlevering 24 timer i døgnet

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service