Bilutleie
Amman Flyplass
Kollaps
Jordan // Amman // Amman Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Amman Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Queen Alia Internat. Airport
  11118 Amman JO +962-799063414
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: AMM
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Med Sixt sin lange erfaring i bransjen og vår topp moderne bilpark, lover vi deg kun fordeler når du bestiller din leiebil på Amman flyplass. Kategoriene du kan velge mellom er kompakte økonomibiler, familiebiler til allmenn bruk, 4x4 for alle typer veiforhold eller minibusser dersom dere reiser i gruppe. Vi gir alle våre kunder ubegrenset kjørelengde så du slipper å tenke på antall tilbakelagte kilometer, og vi inkluderer flere forsikringer i leiebilavtalen. For å optimalisere kjøreturen kan du bestille tilleggstjenester som ekstra sjåfør eller internett i bilen så du alltid kan være online. Med Sixt bilutleie på Amman flyplass får du en god leiebilavtale.

Hvordan skaffe leiebil på Amman flyplass?

Flyplassen i Amman, også kjent som Queen Alia internasjonale lufthavn (AMM), er lokalisert 3 mil sør for Jordans hovedstad Amman. Dette gjør at du enkelt og raskt kan finne frem til ditt bestemmelsessted etter at du har forlatt lufthavnen. Flyplassen er svært moderne og oversiktlig noe som gjør det enkelt å finne frem til Sixt sin skranke straks du har forlatt ankomstområdet. Her vil våre ansatte geleide deg frem til din forhåndsbestilte leiebil. Vennligst vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere deg en spesiell bilmodell, men vil alltid gi deg en leiebil innen samme kategori.

Hva du kan oppleve med leiebil fra Amman flyplass

Med Jordans sentrale beliggenhet i Midtøsten, kan du glede deg over en hovedstad som er full av historiske severdigheter som du lettest kan besøke med leiebil fra Amman flyplass. Her er det mange ruiner som vitner om fordums storhet, og ta gjerne kjøreturen til det storslåtte gamle romerske teateret som har sett to årtusener. Det mystiske hulenettverk Kahf Ahl Al-Kahf er av stor religiøs betydning og verdt å ta turen innom. Ta gjerne med familien til et av de store shoppingsentrene med et stort utvalg butikker, og besøk også en lokal restaurant for å prøve deilig, eksotisk mat.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Amman Flyplass AMM Queen Alia Internat. Airport 11118 Amman 31.722500, 35.993333 +962-799063414

Sixtstasjon Amman Flyplass AMM

Queen Alia Internat. Airport
11118 Amman
 
Telefon +962-799063414

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service