Bilutleie i Dun Laoghaire

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Dun Laoghaire

*Prisene ble beregnet den 01.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Dublin Sør som starter den 08.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Dun Laoghaire

Hvordan skaffe leiebil i Dun Laoghaire?

Hvordan skaffe leiebil i Dun Laoghaire?

Dun Laoghaire er en sjarmerende kystby like sør for Irlands hovedstad Dublin, der du vil finne en helt annen atmosfære enn det travle storbylivet i nabobyen. Her er det en egen promenade der du kan iaktta havneindustrien, og kanskje finne et hyggelig lite tivoli som har slått seg til på en av pirene. Her finnes mange puber der du kan ta innover deg den irske stemningen, og med leiebil i Dun Laoghaire er det ingenting som hindrer deg i å se resten av denne øya, som er rik på historie, kultur og vakker natur. Hos Sixt kan du velge blant et utvalg kjøretøy fra kategorier som økonomibiler, familiebiler eller minibusser dersom du har et stort reisefølge.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt bilutleie i Dun Laoghaire og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Ta en rundtur på øya med ubegrenset kjørelengde som kommer med alle våre modeller, og air condition gir effektiv temperaturregulering. Andre nyttige tilleggsgoder som GPS og barnesete kan reserveres på våre oversiktlige nettsider, og du kan levere bilen tilbake døgnet rundt. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Dun Laoghaire

Hva du kan oppleve med leiebil i Dun Laoghaire

Kjør langs den travle havna for å se alle båtene som reiser ut og inn hver dag, og beundre de enorme cruiseskipene som legger til fra tid til annen. Her kan du også finne koselige kaféer med sitteplasser på fortauet og god utsikt over marinaen. Flere museer finnes også i byen, og det mest fremtredende er Det nasjonale maritime museet som ligger i den praktfulle Marinerkirken. Gå ikke glipp av søndagsmarkedet med sine mange matboder og yrende folkeliv. Sixt bilutleie i Dun Laoghaire lar deg se det beste av denne havnebyen og resten av Irland.
Show more
Greit å vite når du leier i Dun Laoghaire
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Dun Laoghaire?
For å leie en bil med SIXT ved Dun Laoghaire må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Dun Laoghaire.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Dun Laoghaire?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Dun Laoghaire. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,8
Basert på 349 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,9)
Kjøretøyet
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Vanlige spørsmål om leie i Dun Laoghaire
Hva trenger jeg for å leie en bil i Dun Laoghaire?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Dun Laoghaire?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Dun Laoghaire?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Dun Laoghaire

Vis mer