Bilutleie
Irland
Kollaps
Irland
Endre personlige detaljer

Leiebil Irland: Sixt Bilutleie

Et besøk til Irland byr på vakre naturopplevelser og spennende historiske tidsreiser. Fra Sixt sine stasjoner for bilutleie i Irland, kan du velge blant et stor utvalg kjøretøy fra vår topp moderne bilpark. Besøker du den grønne øya med familien, er kanskje en stasjonsvogn mest praktisk for ekstra plass, og er du på forretningsreise i Dublin-området, frister det kanskje mer med en lekker BMW 3-serie fra vår luksusklasse.

Hvordan skaffe leiebil i Irland

Ved å klikke på linkene ovenfor får du mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Irland og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Alle våre biler kommer med fri kjørelengde, air condition og tredjepartsforsikring for din sikkerhet og komfort. Skulle du ha bruk for ekstra sjåfør eller barneseter til de minste, kan dette forhåndsbestilles på våre brukervennlige nettsider. Vi sørger for at du får en bil fra din foretrukne kategori, men kan dessverre ikke love deg en bestemt bilmodell.

Føl deg trygg med leiebil i Irland

Den største forskjellen i forhold til de de norske trafikkreglene, er at irene kjører på venstre side av veien. Håndterer du dette, er det ellers ingen store ulikheter fra våre hjemlige lover og regler. Legg for øvrig merke til følgende:

  • Leietakere under 26 og over 78 år må fremlegge bevis for å ha kjørt plettfritt de siste fem årene, og må dessuten ha hatt sertifikat i mer enn fem år.
  • Det er kun tillatt å krysse grensen til Nord-Irland med en skriftlig bekreftelse fra din lokale Sixt stasjon.

Opplev Smaragdøya med leiebil i Irland

Sett deg godt til rette og nyt den ville, irske østkysten. Turen tilsvarer USAs Highway 1 og gir deg en rekke ekstraordinære naturopplevelser. Foruten den vakre naturen, byr Atlanterhavskysten på slottsruiner og spennende byer som for eksempel Limerick i sør. En kort biltur herfra kan du ta inn på Adara Manor, et slott som tilbyr både overnattingsmuligheter og ypperlige golfbaner. Rundt hovedstaden Dublin i vest, finner du Sixt sine stasjoner ved flere sentrale knutepunkt. Parker bilen og ta turen opp i Guinness Storehouse som byr på øl i verdensklasse i tillegg til en 360 garders utsikt over den irske hovedstaden.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service