Bilutleie på Cayenne

 

Veibeskrivelse til Cayenne-stasjon

Adresse

11, rue du Capitaine Bernard, 97300 Cayenne, Fransk Guyana
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 18:00
Lør
09:00 - 12:00

Våre tjenester ved Cayenne

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Cayenne! Hovedstaden i det franskstyrte landet Fransk Guyana mellom Brasil og Surniname byr på en herlig blanding av impulser fra Karibia, Europa og Sør-Amerika. Du finner vår stasjon i Cayenne rett nedenfor Place des Palmistes, som er hovedtorget i gamlebyen. Her ligger det en fin park og et stort utvalg butikker, hoteller, barer og restauranter som serverer både lokal mat og retter fra det internasjonale kjøkken. Med en leiebil i Cayenne kan du kjøre noen få kilometer til stranden, beundre arkitekturen fra kolonitiden med de sterke karibiske fargene eller utforske Amazonas med et dyre- og planteliv som ikke kan måle seg med mange andre steder i verden. Fra Félix Eboué International Airport, som ligger rundt 17 kilometer unna sentrum, kommer du enklest til vår utleiestasjon med taxi.
Finn din perfekte leiebil hos Sixt i Cayenne

Finn din perfekte leiebil hos Sixt i Cayenne

Her hos Sixt har vi praktiske sedaner og stilige cabrioleter som passer fint om du skal oppholde deg mest i byen. En robust 4x4-modell passer perfekt i den ville naturen, og trenger du mye plass, har vi varebiler og minibusser. Hvilken modell du får, er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst, men vi ordner alltid en bil i valgte kategori. Hvis våre åpningstider ikke passer for deg, er det mulig å avtale henting og levering av leiebilen til andre tidspunkter. Reserver gjerne en GPS når du bestiller bilen på våre nettsider, slik at du finner frem i Fransk Guyana og Amazonas-jungelen. Sixt har også gode tilbud på ekstrautstyr som barneseter og tilleggsforsikringer. Vi ser frem til å gi deg en god kjøreopplevelse i Cayenne!
Show more

Greit å vite når du leier på Cayenne

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Cayenne.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Cayenne?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Cayenne?
Bestill en langtidsleie ved Cayenne ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 1 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,0)
Kjøretøyet
(4,0)
Etter returen
(4,0)

Vanlige spørsmål om leie på Cayenne

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Cayenne?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Cayenne

Vis mer