Bilutleie på Cayenne Flyplass

 

Mest populære i Cayenne Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Cayenne Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Cayenne Flyplass-stasjon

Adresse

Comptoir Airport, 97351 Matoury, Fransk Guyana
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
10:30 - 13:00 15:00 - 20:30
Helligdager
10:30 - 13:00 15:00 - 20:30

Våre tjenester ved Cayenne Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt bilutleie på Cayenne flyplass har et stort utvalg leiebiler fra anerkjente produsenter med høy komfort og standard. Her kan du velge mellom bilkategorier som prisgunstige sedaner, romslige minibusser, robuste 4x4 og lekne sportsbiler, eller kanskje passer det bedre med en vare- og lastebil om du har behov for å frakte ekstra mye last. Reserver din leiebil her på nettsidene eller over telefon, og inkluder tilleggstjenester som GPS, barnesete, ytterligere forsikringer og ekstra sjåfør etter eget ønske.
Hvordan skaffe leiebil på Cayenne flyplass?

Hvordan skaffe leiebil på Cayenne flyplass?

Cayenne — Félix Eboué lufthavn (CAY) ligger 13 kilometer sørvest for Fransk Guyanas hovedstad Cayenne. Sixt sin skranke på flyplassen er lett å finne ved å følge skiltene i ankomsthallen. Her vil en av våre dyktige servicemedarbeidere ønske deg velkommen, besvare alle dine eventuelle spørsmålene og overlevere nøklene til din forhåndsreserverte leiebil. Vi garanterer deg en leiebil innen ønsket bilkategori, men en spesifikk modell avhenger av hva som er tilgjengelig når du ankommer. Med en leiebil fra Cayenne flyplass får du et behagelig opphold og kan enkelt forflytte deg dit du vil, når du vil.
Et land med kultur fra to ulike kontinenter Med leiebil fra Cayenne flyplass har du et godt utgangspunkt for å utforske Fransk Guyana som grenser til Brasil i sør og Surinam i nord. Cirka 70 kilometer sør for hovedstaden Cayenne, kan du besøke våtmarkene i Kaw med sitt fantastiske fugleliv, og kanskje får du også øye på de spesielle reptilene kalt brillekaiman som har sitt habitat her. Grunnet sin bakgrunn som fransk koloni, har landet en spennende mix av europeisk og søramerikansk kultur og byggestil. En av de mest kjente attraksjonene tilhørende Fransk Guyana er den beryktede straffekolonien Djeveløya, et av de mest berømte fengslene i historien. Opplev dette og mer til med en leiebil fra Cayenne flyplass.
Show more

Greit å vite når du leier på Cayenne Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Cayenne Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Cayenne Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Cayenne Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Cayenne Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,1
Basert på 37 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie på Cayenne Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Cayenne Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Cayenne Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Cayenne Flyplass

Vis mer