Bilutleie på Kourou

 

Veibeskrivelse til Kourou-stasjon

Adresse

11 Avenue de Préfontaine, 97310 Kourou, Fransk Guyana
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:30 - 12:30 14:30 - 18:00
Lør
09:00 - 12:00

Våre tjenester ved Kourou

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Kourou! Fransk Guyana er et lite land i Sør-Amerika som styres av Frankrike. Sixt bilutleie i Kourou ligger rett nedenfor flyplassen der du også finner Guiana Space Centre, som er byens største attraksjon. I Kourou er det alltid noe spennende som skjer. Om sommeren er det utendørs kino på stranden, og i februar fylles gatene av karnevalkledde mennesker. Det er ikke mye som minner om at byen og den nærliggende øya Îles de Salut pleide å være en koloni for de farligste kriminelle i Frankrike. Fra Cayenne, som er hovedstaden i Fransk Guyana, tar det rundt en time med buss eller taxi. Det finnes ingen lokaltransport, så med din egen leiebil i Kourou slipper du å være avhengig av drosje. Få med deg stranden, bygningene fra kolonitiden og de eksotiske matmarkedene før du kjører inn til hovedstaden eller utforsker plante- og dyrelivet i Amazonas.
Utforsk Kourou med leiebil fra Sixt

Utforsk Kourou med leiebil fra Sixt

Hos Sixt finner du alt fra kompakte stasjonsvogner til romslige minibusser. Vi har også sportsbiler og cabrioleter hvis du vil unne deg en ekstra flott kjøreopplevelse. Planlegger du mange kjøreturer i den ville naturen, har vi også solide SUV-modeller. Sixt kan ikke garantere en spesifikk modell, men vi sørger for en bil i valgt kategori. For å gjøre det enkelt for kundene våre tilbyr vi henting og levering av leiebilen utenom kontorets åpningstider etter avtale. Om sommeren vil du sette pris på at de fleste av våre biler leveres med air condition. Du kan også reservere en GPS samt et barnesete til minstemann på forhånd. Da vil vi stå klare med din leiebil i Kourou!
Show more

Greit å vite når du leier på Kourou

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kourou.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Kourou?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Kourou?
Bestill en langtidsleie ved Kourou ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 4 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Kourou

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Kourou?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Kourou

Vis mer