Bilutleie
Cayenne
Kollaps
Fransk Guyana // Cayenne
Endre personlige detaljer

Leiebil Cayenne: Sixt Bilutleie online

Sixt er som alltid din lokale leiebilforhandler, og vi har også stasjoner her i Fransk Guyana som er nesten helt tildekket av regnskog og eksotisk landskap. Hovedstaden Cayenne kan være et glimrende utgangspunkt for å se mer av det ville og nesten uberørte landskapet i Fransk Guyana, men selve byen har også flere ting å oppleve. Her får du kategoriene økonomibiler for deg med litt stramt reisebudsjett, familiebiler til praktisk bruk, 4x4 dersom du vil kjøre litt utenfor allfarvei, eller minibusser med hele 9 seter. Air condition vil bli svært nyttig på disse breddegrader og er alltid inkludert.

 
 • Cayenne Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Comptoir Airport
  97351 Matoury

  Ma. - Sø.10:30 - 13:00
   15:00 - 20:30
  Helligdag10:30 - 13:00
   15:00 - 20:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Cayenne

  Sixt Bilutleie
  11, rue du Capitaine Bernard
  97300 Cayenne

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan ordner du med leiebil i Cayenne?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Cayenne og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du finner én av stasjonene våre for bilutleie på Cayenne lufthavn (CAY), siden mange ankommer stedet med fly. Ikke nøl med å spørre våre profesjonelle ansatte om det som måtte ligge deg på hjertet. Vi har sørget for at flere forsikringer allerede er inkludert i prisen når du velger Sixt, og tilleggstjenester som dieselmotor og barneseter kan enkelt bestilles i tillegg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Ting å oppleve med leiebil i Cayenne

Cayenne er en svært merkverdig by som er helt omringet av tett regnskog, og mot nord ligger Atlanterhavet som tilbyr flott utsikt og bademuligheter. Se den flotte Cayenne-katedralen i sin klare gulfarge, og mot vest ligger dyrehagen Zoo de Guyane der hele familien kan more seg. Kjør til parken Les Salines de Montjoly der det også ligger en praktfull strand og venter på deg, og badetemperaturene er behagelige året rundt. Ved å leie bil i Cayenne åpner det seg mange muligheter.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service