Bilutleie på Tallinn Flyplass

 

Mest populære i Tallinn Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Tallinn Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Tallinn Flyplass-stasjon

Adresse

Tartu maantee 101, 11101 Tallinn, Estland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 00:00
Lør - Søn
09:00 - 18:00
Helligdager
09:00 - 18:00

Våre tjenester ved Tallinn Flyplass

Sixt bilutleie på Tallinn flyplass i Estland

Sixt bilutleie på Tallinn flyplass i Estland

Dersom du ønsker å oppleve Tallinn med din egen leiebil fra flyplassen, er Sixt et fornuftig valg. Vi har noen av de beste prisene på markedet, og lang erfaring, så du vil gjøre det enkelt for deg selv ved å bruke oss. Vi kan skilte med en bilpark med modeller fra verdensledende fabrikanter som Toyota og BMW, og har kategorier som familiebiler, 4x4, og varebiler for deg med ekstra plassbehov. Ekstratillegg som tredjepartsforsikring kommer alltid med i prisen, og for et nesten ubetydelig beløp kan du også få GPS eller egen sjåfør.
Hvordan leie bil på Tallinn flyplass, TLL?

Hvordan leie bil på Tallinn flyplass, TLL?

Stadig flere turister lander på Tallinn flyplass år etter år, som er oppkalt etter presidenten Lennart Meri. Den ligger lokalt plassert kun 4 kilometer unna hovedstaden og like ved Ülemiste-innsjøen, så opplevelsene er like rundt hjørnet straks du har vridd om nøkkelen. Du finner enkelt fram til vår stasjon når du har hentet bagasjen din, og våre profesjonelle ansatte vil yte deg topp service. Her kan du både hente og levere leiebilen, og leveringen kan du utføre når det enn måtte passe deg. Vi kan ikke love deg en spesifikk bilmodell, men du vil garantert få kategorien du bestiller.
Opplevelser med leiebil fra Tallinn flyplass

Opplevelser med leiebil fra Tallinn flyplass

Tallinn er en svært gammel hovedstad og er derfor full av historie og steder på verdensarvlisten. Få for all del med deg Gamlebyen med sin helt spesielle atmosfære, som sender deg rett til middelalderen, samtidig som den praktfulle arkitekturen vil få kameraet ditt til å gå i ett. I bysentrum finner du også moderne bygg av glass og metall, og besøk St.Olafs-kirken med sitt fantastiske spir. Du kan lett komme deg frem til de flerfoldige attraksjonene i denne spennende byen med en leiebil fra Sixt bilutleie på Tallinn flyplass.
Show more

Greit å vite når du leier på Tallinn Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Tallinn Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Tallinn Flyplass må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tallinn Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Tallinn Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 294 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyet
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Tallinn Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Tallinn Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Tallinn Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Tallinn Flyplass

Vis mer