Bilutleie på Tallinn Ferry Terminal D

 

Mest populære i Tallinn Ferry Terminal D

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Tallinn Ferry Terminal D som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Tallinn Ferry Terminal D-stasjon

Adresse

Uus-Sadama, 10120 Tallinn, Estland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 17:00

Våre tjenester ved Tallinn Ferry Terminal D

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt gjør det enkelt å forflytte seg rundt i Estland fra vår stasjon for bilutleie på Tallinn fergeterminal D. Enten du allerede befinner deg i Tallinn eller ankommer med båt, er det ingen sak å finne frem til våre hyggelige ansatte som vil yte deg førsteklasses service. Hit ankommer ferger fra både Helsinki og Stockholm, og bussholdeplasser ligger bare et steinkast unna. Du kan møte opp ved vår filial på Tallinn fergeterminal, og la oss plukke ut det kjøretøyet som passer deg best, eller du kan ordne alt over nettet og tilpasse leiebilen med våre ekstragoder på forhånd. Spør oss gjerne om reisetips i Tallinn, og gled deg over friheten og fleksibiliteten som et eget kjøretøy gir deg her i Estlands hovedstad.
Hvordan skaffe leiebil på Tallinn fergeterminal D?

Hvordan skaffe leiebil på Tallinn fergeterminal D?

Vår bilpark på Tallinn fergeterminal oppgraderes stadig, slik at du kan velge blant modeller med det nyeste innen teknologiske finesser. Prisene våre er også vanskelige å slå. Velg blant sedaner og stasjonsvogner i ulike prisklasser, premiumbiler av ekstra høy kvalitet eller minibusser dersom du reiser med storfamilien. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du er alltid sikret tredjepartsforsikring og flere gebyrer inkludert i prisen, og air condition gjør at du kan ha godt kupéklima i bilen. For å optimalisere reisen din har vi oppgraderinger som mulighet for ubegrenset kjørelengde, ekstra sjåfør og barnesete til minsten for en svært rimelig penge. Med leiebil fra Tallinn fergeterminal D ligger hele Baltikum for dine føtter.
Show more

Greit å vite når du leier på Tallinn Ferry Terminal D

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Tallinn Ferry Terminal D?
For å leie en bil med SIXT ved Tallinn Ferry Terminal D må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tallinn Ferry Terminal D.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Tallinn Ferry Terminal D?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,1
Basert på 9 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Etter returen
(5,0)
Kjøretøyet
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Tallinn Ferry Terminal D

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Tallinn Ferry Terminal D?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Tallinn Ferry Terminal D?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Tallinn Ferry Terminal D

Vis mer