Bilutleie i Tallinn

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Tallinn

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Tallinn Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Tallinn

Hvordan skaffe leiebil i Tallinn?

Hvordan skaffe leiebil i Tallinn?

Tallinn i Estland er en av det østlige Europas vakreste hovedsteder, full av historie og unik atmosfære. Den har en meget godt bevart gamleby som for lengst har fått sin plass på verdensarvlisten, med steinbelagte gater og trange smug som innbyr til utforsking. Byen er også av betydelig størrelse, med nesten en halv million innbyggere, og har derfor mengder av attraksjoner som du enklest kan oppleve med leiebil i Tallinn. Hos Sixt kan du velge blant kategorier som praktiske familiebiler som stasjonsvogn og SUV, varebiler med ekstra god plass, el-biler eller bensingjerrige økonomibiler til svært konkurransedyktige priser.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt bilutleie i Tallinn og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sixt lar deg alltid kjøre i en forsikret bil, og air condition er inkludert i de fleste modellene. For et mindre ekstrabeløp kan du på våre nettsider skaffe deg ubegrenset kjørelengde, ekstra sjåfør eller GPS som alltid er nyttig å ha i en storby. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Tallinn

Hva du kan oppleve med leiebil i Tallinn

Kjør til gamlebyen og la deg sjarmere av stemningen og byggverkene, der Tallinn domkirke og det gamle rådhuset som ble bygget i 1371, er noen av dem. Byens dyrehage er en flott attraksjon for hele familien, med et stort utvalg av pattedyr og fugler. Tallinn TV-tårn lar deg nyte storslått utsikt over byen, og i klart vær kan du se helt til den finske kysten. Flere museer er verdt et besøk, med det nasjonale kunstmuseet som det fremste. Her finnes også en nydelig botanisk hage som du enklest kan nå med leiebil ettersom den ligger et stykke unna bykjernen. Sixt bilutleie i Tallinn ønsker velkommen til Estland.
Show more
Greit å vite når du leier i Tallinn
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Tallinn?
For å leie en bil med SIXT ved Tallinn må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tallinn.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Tallinn?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Tallinn. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 278 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Tallinn

Hva trenger jeg for å leie en bil i Tallinn?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Tallinn?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Tallinn?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?