Bilutleie i Tartu

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Tartu

Hvordan skaffe leiebil i Tartu?

Hvordan skaffe leiebil i Tartu?

Tartu er det viktigste senteret for utdanning og kultur i Estland, og er landets nest største by med vel 100 000 innbyggere. Den er rik på historie, ettersom den er den eldste byen i landet, og er plassert mellom Estlands to største innsjøer. Elven Emajõgi renner bedagelig gjennom byen, noe som er med på å gi byen enda mer sjarme. Med leiebil i Tartu kan du oppdage byen og de nærliggende områdene i ditt eget tempo, helt uten å tenke på kollektivtrafikkens rutetider. Sixt har mange gode tilbud til deg som vil disponere eget kjøretøy, og kategoriene du kan velge blant er familiebiler, økonomibiler og el-biler eller minibusser som rommer hele storfamilien.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt bilutleie på Tartu flyplass (TAY) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sixt gir alltid kundene praktiske tilleggsgoder som ekstra forsikringer og lokasjonstillegg, og air condition kommer med de fleste av våre modeller. For et ubetydelig ekstrabeløp kan du skaffe deg fri kjørelengde og GPS, slik at leiebilen din vil stå klar på møtestedet akkurat slik du vil ha den. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Tartu

Hva du kan oppleve med leiebil i Tartu

Ta leiebilen din til byens flotte rådhus med et stort torg som tjener som møteplass for mange av byens innbyggere. Etterpå kan du kjøre til det bemerkelsesverdige «Suppestrøket» med trehus i gammeldags stil, og der alle gatene er oppkalt etter suppeingredienser. Du finner også et eget vitenskapssenter der du kan få brynet intellektet ditt, samt flere museer med interessante gjenstander og utstillinger. Selvsagt står hele det kompakte Estland til din disposisjon når du besitter et eget kjøretøy, så ikke nøl med å kontakte Sixt bilutleie i Tartu for en god deal.
Show more
Greit å vite når du leier i Tartu
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tartu.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Tartu?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Tartu. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Tartu?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,7
Basert på 7 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)
Vanlige spørsmål om leie i Tartu
Kan jeg bestille en langtidsleie i Tartu?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Tartu?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Tartu

Vis mer