Bilutleie på Miskolc

 

Veibeskrivelse til Miskolc-stasjon

Adresse

Futo u. 73, 3508 Miskolc, Ungarn
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:00

Våre tjenester ved Miskolc

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt sin stasjon for leiebil i Miskolc ligger i det nordøstre Ungarn som kan skilte med noe av den vakreste naturen landet har å by på. Vest for Miskolc by ligger Bükki nasjonalpark med Bánkút ski resort som er verdt et besøk på vinterstid. Helt ved inngangen til nasjonalparken, kun 20 minutters kjøretur fra Miskolc sentrum, finner du også Miskolc Zoo som passer godt om du er på tur med familien. I bysentrum kan du beundre flott arkitektur, og spesielt torget ved rådhuset hvor du også finner mange spennende butikker og bygårder, er verdt et besøk. Miskolc har god togforbindelse med resten av Ungarn, og det går raskt med drosje fra sentralstasjonen til oss. Med et eget kjøretøy kan du også legge ut på langtur til Slovakia i nord eller Ungarns hovedstad, Budapest i sørvest.
Hvordan skaffe leiebil på Miskolc stasjon?

Hvordan skaffe leiebil på Miskolc stasjon?

Du vil fort finne ut at det er mange gode tilbud og rimelige priser på Sixt sin stasjon for bilutleie i Miskolc. Kategoriene du kan velge blant, dekker enhver reisesituasjon. Vi tilbyr nemlig praktiske økonomi- og familiebiler, SUV med god plass eller luksusmodeller så du har noe ekstra komfortabelt å kjøre med. Vi sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Innlevering av kjøretøyet kan utføres etter din timeplan, og flere nyttige ekstragoder følger med i prisen. Oppgraderinger som garantert GPS og mulighet for å være to sjåfører under ditt opphold, er heller ikke noe problem å skaffe hos oss. Sixt bilutleie i Miskolc venter på å behandle din bestilling.
Show more

Greit å vite når du leier på Miskolc

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Miskolc.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Miskolc?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Miskolc?
Bestill en langtidsleie ved Miskolc ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

MB V-Class Aut.
MB V-Class Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Miskolc

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Miskolc?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Miskolc

    Vis mer