Bilutleie i Miskolc

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Miskolc

Hvordan skaffe leiebil i Miskolc?

Hvordan skaffe leiebil i Miskolc?

Miskolc regnes som hovedstaden i det nordlige Ungarn, og er en av de mer velstående byene i regionen grunnet sin industrivirksomhet. Landskapet rundt byen er preget av Bükk-fjellene som du med leiebil i Miskolc enkelt og komfortabelt kan utforske. Med et eget kjøretøy kan du også dra på spontane, landlige bilturer i området rundt Miskolc, til steder hvor det er vanskelig å ta seg til med kollektivtrafikk. Sixt har mange gode tilbud for deg som vil nyte denne friheten i Ungarn. Hos oss kan du velge blant et stort utvalg topp moderne kjøretøy fra kategorier som familiebiler, økonomibiler og varebiler, eller kjøre langs gatene med stil i en luksusmodell. Velkommen til Sixt bilutleie i Miskolc!Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Miskolc og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. På våre nettsider kan du velge deg den kategorien som passer til ditt reisebudsjett, og tilleggsgoder som GPS og ekstra forsikringer kan reserveres for et beskjedent ekstrabeløp. Vi tilpasser oss din timeplan ved å la deg bestemme tidspunkt for tilbakelevering. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Miskolc

Hva du kan oppleve med leiebil i Miskolc

Kom deg til det store torget på Rådhusplassen hvor du kan betrakte det yrende folkelivet, og byggestilen på husene rundt vil ta deg mange år tilbake i tid. Ta den korte bilturen til Diosgyor slott som ligger delvis i ruiner, hvor det om sommeren stadig avholdes skuespill med tema fra Middelalderen. Selvsagt er det mange flotte kirker å beundre her i det nordlige delen av Ungarn, blant annet finner du en i Miskolc som er bygget i tre. Se det utrolige palasshotellet Lillafured som med sin beliggenhet bringer assosiasjoner til sagnomsuste eventyrslott. Sixt bilutleie i Miskolc venter spent på ditt oppmøte.
Show more
Greit å vite når du leier i Miskolc
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Miskolc.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Miskolc?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Miskolc. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Miskolc?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

MB V-Class Aut.
MB V-Class Aut.
Vanlige spørsmål om leie i Miskolc
Kan jeg bestille en langtidsleie i Miskolc?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Miskolc?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Miskolc

Vis mer