Bilutleie på Budapest Flyplass Terminal 2

 

Mest populære i Budapest Flyplass Terminal 2

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Budapest Flyplass Terminal 2 som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Budapest Flyplass Terminal 2-stasjon

Adresse

Budapest Liszt Ferenc Term. 2B, 1180 Budapest, Ungarn
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:45 - 00:00
Helligdager
07:45 - 00:00

Våre tjenester ved Budapest Flyplass Terminal 2

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Hos Sixt bilutleie på Budapest flyplass vil du bli tatt godt imot og få førsteklasses service. Nyt friheten av å kunne kjøre rundt hvor du vil og når du vil i denne vakre byen, og ofte er det penger å spare, siden prisene våre er meget gunstige. Vi byr på kategorier som passer for enhver smak, nemlig familiebiler til allmenn bruk, økonomibiler, 4x4 med ekstra godt veigrep, minibusser som har plass til alle, eller en lekker cabriolet for deg som vil ha det lille ekstra. Vi gir også mange ekstragoder inkludert i prisen til det beste for våre kunder.
Skaff deg en leiebil på Budapest flyplass

Skaff deg en leiebil på Budapest flyplass

Flyplassen i Budapests (BUD) opprinnelig navn er Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn, og den ligger en knapp halvtimes kjøretur fra Budapest sentrum. Sixt tilbyr en lang rekke tilleggstjenester som vil gjøre bilturen lettere for deg, deriblant GPS og internett i bilen for enkel navigasjon og uavbrutt nettilgang. Har du smarttelefon, kan du velge bilmodell ved utlevering. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Utforsk Ungarns hovedstad med leiebil fra Budapest flyplass

Utforsk Ungarns hovedstad med leiebil fra Budapest flyplass

Budapest er full av nydelig arkitektur og koselige kafeer der du kan nyte atmosfæren i byen. Kjør langs Donau og se den praktfulle parlamentsbygningen med mange spir og detaljer, og det finnes mange fine grøntområder langs elvebredden. Ta bilen over de mange broene som krysser elven, for eksempel Kjedebroen og Frihetsbroen, som begge har mye historie bak seg. Kom deg til de tallrike og storslagne kirkene som tårner over gatene, med nettopp Mattias-kirken som et prima eksempel. Budapest dyrehage er en av de eldste i verden og har mange forskjellige dyrearter du kan oppleve. En leiebil fra Budapest flyplass åpner mange muligheter for deg i Ungarn.
Show more

Greit å vite når du leier på Budapest Flyplass Terminal 2

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Budapest Flyplass Terminal 2?
For å leie en bil med SIXT ved Budapest Flyplass Terminal 2 må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Budapest Flyplass Terminal 2.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Budapest Flyplass Terminal 2?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 921 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,8)
Veien til Sixt
(4,7)
Service under og etter utleien
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

MB V-Class Aut.
MB V-Class Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Budapest Flyplass Terminal 2

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Budapest Flyplass Terminal 2?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Budapest Flyplass Terminal 2?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?