Bilutleie
Truskawez
Kollaps
Ukraina // Truskawez
Endre personlige detaljer

Leiebil Truskawez: Sixt Bilutleie online

Siden Ukraina er et av de største landene i Europa, gjør du lurt i å skaffe deg ditt eget kjøretøy, ellers kan det bli tidkrevende å komme seg rundt på annen måte. Hos Sixt bilutleie i Truskawez får du alltid moderne leiebiler til konkurransedyktige priser, og våre serviceinnstilte ansatte vil sørge for en varm velkomst. I utvalget vårt finner du kategoriene kompaktbiler til lave priser, sedan og stasjonsvogn for vanlig bruk, SUV-modeller som tar deg frem hvor det skulle være eller sportsbiler for den kresne. Enten dere er mange eller få som kommer til Truskawez, vil det altså ikke by på noe problem å finne en passende leiebil for din situasjon.

 
 • Truskavets

  Sixt Bilutleie
  Horodysche 8
  82200 Truskavets

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Vi skaffer enkelt en leiebil i Truskawez for deg

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Truskawez og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Dersom du er bekymret for forsinkelser, kan du enkelt føle deg tryggere når du forhåndsavtaler gebyrfri ombooking eller kansellering, og tredjepartforsikring er alltid medberegnet i prisen. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Som om ikke det var nok, byr vi også på oppgraderinger som ekstra førertillatelse så dere kan dele på å sitte bak rattet ved lange kjøreturer.

Hva du kan oppleve med leiebil i Truskawez

Truskawez har et flott bysentrum som er innringet av en hovedvei, noe som bidrar til at det blir enklere å navigere seg rundt. Den enorme Central Park Adamivka er et fint oppholdssted for deg som vil ha litt ro, og med de mange stedene for velvære rundt Truskawez er dette en ypperlig destinasjon for deg som trenger å slappe av. Cirka en times kjøring mot nordøst ligger storbyen Lviv, en av de største i Ukraina som har mye interessant å oppleve. Du får mange muligheter når du leier bil i Truskawez.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service