Bilutleie på Truskavets

 

Veibeskrivelse til Truskavets-stasjon

Adresse

Horodysche 8 Hotel Rixos-Prykarpattya, 82200 Truskavets, Ukraina
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 18:00

Våre tjenester ved Truskavets

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Truskavets i Vest-Ukraina! Med egen leiebil i Truskavets står du fritt til å utforske Vest-Ukraina som regnes som selve essensen av Ukraina. Kun halvannen time sør for vestens populære hovedstad Lviv og like i nærheten av Europas lengste fjellkjede Karpatene har du et godt utgangspunkt for å utforske regionen. Truskavets er for mange kjent som en av de beste rekreasjonsstedene i Ukraina på grunn av sine mange kilder med mineralrikt vann og ideelle forhold for å ta inn på spa i fjellene. Ta turen til landets hovedattraksjon Lviv for å se en romantisk, sentraleuropeisk by full av katedraler og sjarmerende bygninger.
Reis komfortabelt med egen leiebil fra Sixt

Reis komfortabelt med egen leiebil fra Sixt

Leier du en bil i Truskavets, er du garantert en behagelig reise uansett hvor langt du planlegger å kjøre, eller hva som er formålet med turen. På Sixt har vi sørget for å opparbeide en bred og allsidig bilflåte slik at vi skal kunne komme alle slags behov og ønsker i møte. Hos Sixt i Truskavets kan du velge mellom kompakte sedaner, brukervennlige stasjonsvogner og romslige SUV-modeller dersom du har behov for ekstra plass. Vi vil alltid sørge for at du får en bil i ønsket kategori, men vi gjør oppmerksom på at spesifikke modeller vil variere ved ankomst. Dersom du planlegger en lengre tur, anbefaler vi å oppgradere til ubegrenset kjørelengde på forhånd, slik at du slipper å bekymre deg for tilbakelagte avstander. Skreddersy kjøretøyet ytterligere med våre gunstige tilleggstjenester som navigasjonssystem og CTI-forsikring på nett.
Show more

Greit å vite når du leier på Truskavets

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Truskavets.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Truskavets?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Truskavets?
Bestill en langtidsleie ved Truskavets ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV

Vanlige spørsmål om leie på Truskavets

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Truskavets?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Truskavets

    Vis mer