Bilutleie på Kiev Dmytrivska Str

 

Veibeskrivelse til Kiev Dmytrivska Str-stasjon

Adresse

Dmytrivska Str. 46, 01154 Kyiv, Ukraina
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 18:00
Lør
10:00 - 14:00

Våre tjenester ved Kiev Dmytrivska Str

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt er godt representert med flere utleiestasjoner i Ukrainas hovedstad og største by. En av våre mest sentrumsnære stasjoner for bilutleie i Kiev, ligger kun en kort taxitur fra bykjernen i øst og bare en kilometer fra Kiev dyrehage i vest med rundt 350 forskjellige dyrearter. Kiev er også en av Ukrainas grønneste byer med mange vakre byparker og åpne avenyer. Med leiebil kan du enkelt ta deg inn til bykjernen hvor severdighetene står i kø og hvor museet for "Den store fdredrelandskrigen" utgjør et av høydepunktene. For musikkinteresserte, regnes Kiev-operaen også blant en av verdens beste og er vel verdt et besøk både for dens arkitektur og renommerte program. Like ved inngangen til Sixt sin stasjon øst for bykjernen ligger Vokzalna metrostasjon som gjør det til en enkelt sak å finne frem til oss, og fra Kiev flyplass i sør kan du ta buss omtrent direkte til vår inngangsdør.
Hvordan skaffe leiebil i Kiev? Sixt tilbyr leiebiler i Kiev levert av noen av verdens mest kjente bilfabrikanter. Velg blant økonomibiler til lave priser, familiebiler med god bagasjeplass, robuste 4x4 eller lekne sportsbiler som gir deg en unik leiebilopplevelse. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi gir våre kunder friheten til å hente og levere leiebilen også utenom kontorets offisielle åpningstider, og 20 mil gratis kjørelengde alltid inkludert kan du bli godt kjent med Kievs veinett. Navigasjonssystem er en oppgradering vi anbefaler i en storby som Kiev og her på nettsiden får du også oversikt over andre nyttige ekstratjenester som kan forenkle din reise. La Sixt bilutleie i Kiev hjelpe deg med din personlige transport i Ukraina.
Show more

Greit å vite når du leier på Kiev Dmytrivska Str

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kiev Dmytrivska Str.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Kiev Dmytrivska Str?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Kiev Dmytrivska Str?
Bestill en langtidsleie ved Kiev Dmytrivska Str ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 9 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV

Vanlige spørsmål om leie på Kiev Dmytrivska Str

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Kiev Dmytrivska Str?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?